PlayStation Plus - AAA-címet kapnak a PS4-esek

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 4.
  • Hír
Link másolása
De csak decemberben. Úgy tűnik, a Sony is érzi, hogy a PS4-en játszók is szeretnének valami AAA-címet a PlayStation Plus-előfizetésük mellé, ezért nem is várt addig a bejelentéssel.

A Sony - rendhagyó módon - a PlayStation Plus novemberi ajándékainak bemutatása mellett elárulta azt is, hogy milyen ingyenes játékokhoz férhetnek majd hozzá a PS4-tulajok decemberben és januárban.

Egyfelől ugye jön majd a Driveclub valamikor (erről pontosabbat még mindig nem mondott a cég), decemberben pedig befut az első AAA-cím is a PS4 Instant Game Collectionjébe: a Secret Ponchos mellett az Injustice: Gods Among Us - Ultimate Editiont kapják meg a játékosok. Januárban pedig újabb nagy cím ütheti a markukat: a The Swapper mellett a nyár végén megjelent inFamous: First Light válik számukra ingyenessé.

A többi platform decemberi-januári címei kapcsán még nem tudunk semmit.


Addig is ki kell húznunk ezt a novembert: holnaptól hat kisebb címmel frissül a PlayStation Plus kínálata, ezekről itt írtunk részletesebben, de azért a teljesség kedvéért álljon itt egy felsorolás róluk:

PlayStation 4

  • The Binding of Isaac: Rebirth (PS4-Vita cross-buy)
  • SteamWorld Dig (PS4-Vita cross-buy)


PlayStation 3

  • Frozen Synapse Prime
  • Luftrausers (PS3-Vita cross-buy)


PlayStation Vita

  • The Hungry Horde
  • Escape Plan (PS4-Vita cross-buy)
37.
37.
PaulBlake
#26: atesz89 - http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-GB/home/ ezen az oldalon regisztáltam még régen, nemtudom hogy most már lehet e :)
36.
36.
kekesi
Aki tartalmas játékot keres az szedje le az Isaac-et a novemberi kínálatból ha mindent meg akarsz csinálni az min 500 óra. Én tegnap óta tolom PC-n és nállam eddig ez az év játéka. Bár a game befogadásához nyitottság kell.
35.
35.
NECROSMOKE
Elêg lapos, de ezek is megteszik :/
34.
34.
strike19
#33: Igen le lesznek zárva míg újra nem kötöd a PS Plus tagságot.
Egyébként megéri mert havonta csak 1000 Ft körüli összeget fizetsz.Ha 1 évre kötöd.És akkor éri meg legjobban ha mind a 3 platformból van egy konzolod.PSV?PS3 ,PS4.
33.
33.
BigBen6500
Ha ps plusszo vagyok, letöltök egy játékot, aztán már lejárt a tagságom akkor a játékok le lesznek zárva????
32.
32.
Szelenas
De jó, hogy az Injustice már megvan...
31.
31.
stuie
Nem tudom ki, hogy van vele, ha már DLC-ket is adnak, én a Black Flag DLC-jének is örülnék.
29.
29.
Na, ez király, így már nem bánom hogy eladtam az Injustice-t, folytathatom akkor ahol abbamaradt :) Meg legalább többen lesznek online :)
27.
27.
KopyAti
Na végre! Már kezdett meginogni a bizodalmam a Sanyiban, hogy ennyire sz@rik arra a sokmillió emberre, akik megvették a PS4-et! Csak így tovább!
26.
26.
atesz89
PaulBlake

Hova regisztráltál be hogy kaptál kódot a crew bétához?
25.
25.
aordog
Ezért jo, hogy van konkurencia! Sokszor megy itt a veszekedés,de ilyenkor látni, hogy valami csak akkor tud fejlödni és ujítani,ha a sarkára lépnek és veszélybe kerül az egzisztenciája.
A Sony-nak most kifejezetten ez jo volt, hogy a Microsoft megmutatta, hogy milyen felhasználóbarát tud lenni.
Én PS4-et szeretnék,de bízom benne, hogy ez az egészséges rivalizálás örökre megmarad. Mi ennek csak örülhetünk és bizonygatni nekünk már nem kell az igazunkat.Béke van:)
24.
24.
Heisenberg
Na felébredtek Sonyéknál:D Store megjavítva, tán az a 2.0 -s firmware cucc is frissítve lett (ebben nem vagyok teljesen biztos), és komoly gamek érkeznek a PS+-ba. Úgy tűnik csak pillanatnyi rosszul lét volt ez az előző 30 nap:D
20.
20.
DON GONDOCS
Engem egy új resistance rész bejelentése érdekelne már , nekem jobban tetszett mint a PS egyébb fps játékai (Kz, Haze) stb
19.
19.
PaulBlake
#15: Az a DLC van olyan hosszú mint a SS. Tehát olyan 4-5óra. És meg merem kockáztatni hogy erdekessebb is mint a SS.
De persze ez csak az én véleményen, de mindkét játék jó :)
18.
18.
Yanez
De jó! :) Injustice a pótolandó gémek listáján volt nálam, az Infamous meg nem nagyon érdekel, de ha megtetszik a First Light, akkor megveszem a Second Son-t is. Végre valami jó hír is a sok rossz után! :D
16.
16.
simon 555
#15: Inkább 4-5 óra, annak fényében, hogy pl egy COD-nak szok 4-5 órás storyja lenni, egy olcsó DLC-hez képest nem rossz az. Főleg így, ingyen.
15.
15.
Lackooo84
#2: Ja, kb. 1 órás játék...
14.
14.
PaprikaJancsi
Remélhatőleg nem egyszeri alkalom. Nagyon örülnék, ha az MS-is lépne majd egy jó, GwG-dal.
13.
13.
Daveout
12#: Nagyon nagy király vagy!
köszönöm!
10.
10.
Daveout
Nyilván nem kapnám meg az előző hónapokban ingyenesített játékokat, csak érdekelne hogy ezek inkább árkád játékok, vagy van köztük olyan is ami engem is lekötne.
8.
8.
simon 555
#6: Nem tudom, de lényegtelen.
Csak onnantól kapod miután előfizetsz. Tehát ha most fizetsz elő, mostantól fogod csak kapni a játékokat, visszamenőleg nem kapod meg.
7.
7.
strike19
Ezt csak azért jelentették be ,hogy ne mondja le annyi gamer az előfizetést.
6.
6.
Daveout
Létezik olyan oldal/oldalak ahol fellelhetők az eddigi ingyenes játékok ps plusszon illetve live goldon? Konzol vásárlá előtt ez is befolyásolhatja a döntésemet.
5.
5.
PaulBlake
Véégre :)
Injustice-val elleszek amíg kijön a MKX :)
First Light sajnos megvan '' my bad '' és a DriveClub :/ i'm sad. De nembaj, mert tegnap küldtek az Ubiék meghívót a The Crew bétájára :P Végre azt is kipróbálhatom
4.
4.
Moldren
Mostanában vetettem magam jobban bele a DC világába. Be is akartam szerezni az Injustice-t de megelőztek. Köszi Sony! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...