Tízéves a Killzone-sorozat

A legelső Killzone 2004. november 2-án jelent meg PS2-re, így ezen a héten a tizedik szülinapját ünnepli a Guerrilla Games PlayStation-exkluzív sorozata. Az évforduló kapcsán DLC érkezik a Killzone: Shadow Fallhoz.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#26
#25: Amiért a Crysisokat is kipróbáltam. Reméltem, hogy a látvány mögé tartalom is került, de mindegyik esetben lefelé görbülő szájjal kellett távoznom, és ez még csak a Shadow Fallnál volt a legigazabb. Még egy olyan szutyok játékot mint az... Gyötrelmes volt, a többi meg csak minimálisan volt kellemesebb élmény, de a jótól így is a lehető legmesszebb voltak(negatív értelemben ofkorz). Amúgy oké, hogy nem jön át a véleményem neked és br1Koo-nak, de a negatív intelligencia inkább titeket jellemez a harapós személyeskedés miatt... Köszöntem a figyelmeteket!
#25
#20: Az okés, hogy nem tetszik a teljes Killzone franchise, de nem kéne ilyen "szaros" jelzôkkel illetni a jatékot, mert ezzel csak a saját IQ színtedet gyaraittod minuszba.
Ha valaki az általad kedvelt jatékot fikázná, meg tudnád állni szó nélkül? Ne válaszolj, nert tudom...a válaszod NEM lenne.
Amúgy meg nem értem, hogy voltal képes ezek után még a Killzone: Shadowfall-al is játszani?
Na szép napot.
#24
#21: 1et értek.
#23
A vitát, ha kérhetem tessék, abbahagyni. A legyes hasnólatokat, ha kérhetem hanyagoljuk. Köszönöm!
#22
#21: Bocs, de ez a játék nem az én műfajom. A kézikonzolos mellékágaktól eltekintve játszottam az első, 2. részével, valamint a shadow fall-al. Semmi olyan nincs benne, amit bármi más tucat FPS ne tudna jobban... Lehetne mit tnaulnia a Guerillás srácoknak FPS műfajban, mert a piacon szinte csak jobbak vannak mint a Killzone játékok. Ha a lelkedbe gázoltam a véleményemmel, az engem kurvára nem érdekel, de hadd döntsem el, hogy számomra mi a jó és mi nem. Szabad országban élünk(egyenlőre), szabad a véleménynyilvánítás is. Attól, hogy nem bégetek együtt a többi birkával, attól még nem kéne kinézni engem. Amúgy meg tudod mi a Killzone? A playstation brand saját Crysis szériája amit mindenki tud, hogy csak egy PC-s techdemo.
#21
#20: Legalább ne kiabálnád, hogy hülye vagy komolyan. Nem fogom neked elmagyarázni, hogy egy játék mitől lesz jó, nem tudom te mit értékelsz érdekesnek, de ezekszerint szemed meg ízlésed nincs a dolgokhoz.
#20
#19: Rendkívül bölcs voltál fiam... Mióta kötelező az, hogy mindenkinek ugyanaz tetsszen? Ha még egy jobb fps-ről beszélnénk akkor arról nem lennék ilyen véleménnyel mint erről a halálunalmás vontatott killzone-ról. FPS játékok szégyenfoltja, mert semmi sem élvezhető benne, a sztori a harmatos hangyafinggal egyenlő, kérdem én, akkor mégis miért kéne szeretnem? Ne legyünk már ilyen egyszerűek, minden érvelések "királya"...
#19
#17: Okos érveles. Ügyes vagy Pistike, menj a helyedre...1-es !
#18
Ez is csak egy spunkgargleweewee, semmi több.
#17
#16: Szerintem meg szar az összes Killzone. Legszarabb a 2. és a shadow fail. Érthetetlen számomra, hogy, hogyan élt meg 6 részt egy ilyen játék... Mondjuk ez épp olyan, hogy a szar is sok legyet vonz...
#16
#15: szerintem meg sokkal eredetibb volt a halonál az alapjáték, de mindegy.
#15
Bármennyire is akar, nem tud felnőni a Halo - hoz.
#14
Megvan a trilogy. Nem rossz de jobb a Halo.
#13
Kár hogy nincs ps-m kiprobálnám a multyját
#12
#11: Igen tudom mit akarsz mondani, hogy megjelenéskor ezek bizony jó játékok voltak, ezt elfogadom. De azok a játékok amiket játszottam és tetszettek azokat sem ahoz viszonyítom hogy mikor játszottam vele előszőr. Amúgy kb 2 éve.
#11
#10: Kb. mikor vetted öket?
#10
Talán ez az egyettlen ps3 játék (kz 1-2) amiben csalódtam, amikor megvettem. De azért elismerem szép sikert tudhat magáénak.
#9
#7: Ja igaz ez :) De nekem az célzási rendszer sokkal jobban tetszett mint a KZ2-ben, na meg a grafike és a sztori is, de ezektôl leszámítva a KZ2 egy etalon :) Kb: 300 óra öltem bele a multiba. Holott a KZ3-ba csak 160 órát? A legbüszkébb platináimhoz tartozik :)
#8
jav:elenezve helyett elemezve
#7
a kidolgozott tournament teljesen kivettek. Az volt a lelke:klanmeccsek,bajnoksagok pontokeert ,kiirasert. Customization a szobakra.
Es mindezt vissza lehetett nezni webes oldalon elenezve a rohangalast,taktikat tanulni,stb.
K3-ban sima quick match volt es kesz.