Blog: Sleeping Dogs vs. True Crime

Link másolása
A Sleeping Dogs sikerei után sokan elfeledkeztek róla, hogy a játékot eredetileg a True Crime-sorozat harmadik részeként kezdték el fejleszteni. Vajon a játék akkor is megállja a helyét, ha az elődökhöz hasonlítjuk?

Múlt hónapban érkezett meg a Sleeping Dogs: Definitive Edition, mely sok új játékost szerzett magának, köztük az ajánlott blog íróját, godach-ot. A játék eredetileg 2012-ben jelent meg és szép sikereket ért el mind a vásárlóknál, mind pedig a kritikusoknál.

Sokan talán nem tudják, hogy a Sleeping Dogs eredetileg a True Crime-sorozat részeként Hong Kong alcímmel látott volna napvilágot az Activision gondozásában. A játékból trailer is érkezett, azonban a megjelenés előtt nem sokkal a fejlesztést lelőtték. Pár hónappal később Square Enix karolta fel a projektet, és az végül Sleeping Dogs címen került a boltokba.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon megállná-e a helyét a Sleeping Dogs a True Crime-sorozat tagjaként? Nos, ha titeket is foglalkoztat a kérdés, az alábbi blogban megtalálhatjátok a válaszokat.

Sleeping Dogs vs. True Crime

7.
7.
Dreadlox
#6: Hát azt lehet fejleszteni :D szóval annyira nem nagy hiba, csak megjegyzés:D
6.
6.
godach
#4: Nem rossz a Sleeping, sőt minőségi sandbox játék, rengeteg extrákkal, fejlesztéssel stb. Nem is unalmas, így van kedve az embernek akár 100%-ra is teljesíteni a játékot. A Bunyók kegyetlen jók, csak a zsarus részre nem szántak negyed annyi időt sem mint anno. És pont ez volt a TC.
Egyébként köszi.

Dreadlox : THX bár a nyelvtan nem volt az erősségem sosem, azért próbálkozom.
5.
5.
Dreadlox
Jó blogot írt, bár eléggé hemzseg a nyelvtani hibáktól:D de attól még olvasható :D
4.
4.
Yanez
Gratu Godach, jó írás volt! SD-t még mindig nem játszottam, TC anno nagyon tetszett, és rengeteg órát öltem bele a haverokkal.
3.
3.
godach
#2: A blog írása óta már belevertem jó pár órát pluszba így nekem is bejön. Sőt, amikor írtam, akkor is bejött csak nem TC. De a blog hsz-eiben ezt rendkívül jól megfogalmazta shatterhand is, hogy miért nem. Viszont pozitívum, hogy nagyon sok sandbox játékkal ellentétben, itt élvezem és csinálom is a mellékküldetéseket is, amelyek egy fontos részét képzik egy ilyen stílusú játéknak. Van ahol annyira ismétlődik, hogy az embernek nincs kedve megcsinálni őket.

1#
respectpele10
Igyekszem, köszi :)
2.
2.
Claymen
Gratula! Remek írás lett :D
Nekem nagyobb bejött a SD, a harcrendszere zseniális volt. Az összhatáson egyedül a zsarumissziók rontottak szerintem.
1.
1.
respectpele10
godach kedvenc bloggerem, nagyon jól ír, csak így tovább. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...