Blog: Sleeping Dogs vs. True Crime

A Sleeping Dogs sikerei után sokan elfeledkeztek róla, hogy a játékot eredetileg a True Crime-sorozat harmadik részeként kezdték el fejleszteni. Vajon a játék akkor is megállja a helyét, ha az elődökhöz hasonlítjuk?

Múlt hónapban érkezett meg a Sleeping Dogs: Definitive Edition, mely sok új játékost szerzett magának, köztük az ajánlott blog íróját, godach-ot. A játék eredetileg 2012-ben jelent meg és szép sikereket ért el mind a vásárlóknál, mind pedig a kritikusoknál.

Sokan talán nem tudják, hogy a Sleeping Dogs eredetileg a True Crime-sorozat részeként Hong Kong alcímmel látott volna napvilágot az Activision gondozásában. A játékból trailer is érkezett, azonban a megjelenés előtt nem sokkal a fejlesztést lelőtték. Pár hónappal később Square Enix karolta fel a projektet, és az végül Sleeping Dogs címen került a boltokba.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon megállná-e a helyét a Sleeping Dogs a True Crime-sorozat tagjaként? Nos, ha titeket is foglalkoztat a kérdés, az alábbi blogban megtalálhatjátok a válaszokat.

Sleeping Dogs vs. True Crime

7 komment - szólj hozzá!