Blog: Sleeping Dogs vs. True Crime

A Sleeping Dogs sikerei után sokan elfeledkeztek róla, hogy a játékot eredetileg a True Crime-sorozat harmadik részeként kezdték el fejleszteni. Vajon a játék akkor is megállja a helyét, ha az elődökhöz hasonlítjuk?

Kommentek

#7
#6: Hát azt lehet fejleszteni :D szóval annyira nem nagy hiba, csak megjegyzés:D
#6
#4: Nem rossz a Sleeping, sőt minőségi sandbox játék, rengeteg extrákkal, fejlesztéssel stb. Nem is unalmas, így van kedve az embernek akár 100%-ra is teljesíteni a játékot. A Bunyók kegyetlen jók, csak a zsarus részre nem szántak negyed annyi időt sem mint anno. És pont ez volt a TC.
Egyébként köszi.

Dreadlox : THX bár a nyelvtan nem volt az erősségem sosem, azért próbálkozom.
#5
Jó blogot írt, bár eléggé hemzseg a nyelvtani hibáktól:D de attól még olvasható :D
#4
YanezModerátor
Gratu Godach, jó írás volt! SD-t még mindig nem játszottam, TC anno nagyon tetszett, és rengeteg órát öltem bele a haverokkal.
#3
#2: A blog írása óta már belevertem jó pár órát pluszba így nekem is bejön. Sőt, amikor írtam, akkor is bejött csak nem TC. De a blog hsz-eiben ezt rendkívül jól megfogalmazta shatterhand is, hogy miért nem. Viszont pozitívum, hogy nagyon sok sandbox játékkal ellentétben, itt élvezem és csinálom is a mellékküldetéseket is, amelyek egy fontos részét képzik egy ilyen stílusú játéknak. Van ahol annyira ismétlődik, hogy az embernek nincs kedve megcsinálni őket.

1#
respectpele10
Igyekszem, köszi :)
#2
Gratula! Remek írás lett :D
Nekem nagyobb bejött a SD, a harcrendszere zseniális volt. Az összhatáson egyedül a zsarumissziók rontottak szerintem.
#1
godach kedvenc bloggerem, nagyon jól ír, csak így tovább. :)