Egy napig ingyenes a Metro 2033

Egyéves a Humble Store és az oldal üzemeltetői a Metro 2033 ingyenes példányával hálálják meg a játékosok bizalmát. Az akció csupán 24 órán keresztül él, szóval nem árt gyorsan lecsapni az ajándékra.

Ma ünnepli egyéves szülinapját a Humble Store és ennek nyomán egy napig ingyenesen letölthető a Metro 2033. Az ünneplés ezzel még nem ért véget, számos sikerjáték vásárolható meg kedvezményesen az áruházból. Ahhoz, hogy bezsákold a 4A Games posztapokaliptikus FPS-ét, jelentkezz be az oldalra és váltsd be a grátisz példányodat.

Sajnos nem a nemrégiben megjelent Metro 2033 Reduxról van szó, hanem az eredeti verzióról, de bizonyára sokaknak kimaradt az ukránok csiszolatlan gyémántja, ahol minden egyes lépésünket alaposan meg kell fontolunk. A moszkvai metróalagutak számtalan veszéllyel kecsegtetnek, s csak a legbátrabbak maradnak talpon.

Íme, néhány másik vonzó ajánlat is:

  • Sonic Hits Collection - 75 százalék kedvezmény
  • Banished - 50 százalék kedvezmény
  • Batman: Arkham Origins - 75 százalék kedvezmény
  • Crusader Kings II Collection - 80 százalék kedvezmény


Köszi, randall13!

Klasszikus a GOG.comtól

A GOG.com francia oldala most az 1995-ben megjelent Little Big Adventurest adja ingyen. Ha nosztalgiázni szeretnél, ne mondj nemet a 40 óra játékidőt biztosító kalandra!
7 komment - szólj hozzá!