Blog: Dreamfall Chapters: Book One teszt

Link másolása
Mostanában jelent meg a közösségi finanszírozásban készült Dreamfall Chapters: The Longest Journey első epizódja, melyről egyik blogírónk remek kritikát rakott össze.

Nevéhez hűen hosszú utat tett meg a Dreamfall Chapters: The Longest Journey, melynek a Reborn névre hallgató első epizódja, azaz könyve mostanában jelent meg.

Giggsy már ki is próbálta a játékot, és kritikáját blogjában osztotta meg velünk. Nyolc évet várt a történet folytatására és hogy a játék méltó utódja lett-e a nagynevű elődöknek, azt a linkre kattintva megtudhatjátok.

Dreamfall Chapters: Book One teszt

6.
6.
kryszisz
#5: Ez nálam is probléma, pedig mennyivel szebben nézne ki egy bejegyzés szépen, sorkizártan nemde? Remélem megvalósul hamarosan:)
5.
5.
Necreon
#4: Állítása szerint csak a blogok jók az oldalon, remélem most már érthető. Hogy ki ért egyet vele és ki nem az más kérdés, én például nagyon nem.

Egyébként aki olvassa és GK-s, legyen szíves ránézni a blogírásnál a szövegformázásra. Hiába állítok be sorkizártat és mentem el, vissza áll balra zártra (gondolom egy alapértelmezés csúszott túl a határain, de nagyon régóta így van) mentés után.
4.
4.
godach
#3: Vágom, hogy a Blogot dicsérte csupán úgy vettem ki a szavából, hogy eddig nem vette észre őket.
3.
3.
névtelenség
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...