Jön a jeti a Far Cry 4-be

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 10.
  • Videó
Link másolása
A himalájai majomemberrel is összeakasztjuk a bajuszt a Far Cry 4-ben, de csak akkor, ha szezonbérletet váltunk a játékhoz. Egy megjelenés után érkező DLC-ben külön missziót szentelnek a jetinek. Eredményes vadászatot!

Úgy tűnik, a himalájai helyszínen legendás lények kóborolnak, a Ubisoft Montreal pedig lecsapta a labdát: a Far Cry 4-ben mi is vadászhatunk a jetire, ha megvásároljuk a 30 dollárba kerülő season passt, amely a megjelenés után érkező DLC-k letöltésére jogosít majd.

Az Escape from Durgsh Prison mellett további hat küldetés vár ránk - köztük a Valley of the Yetis, ami feltűnik a következő videóban is. Pontosabban a címben szereplő jeti.

A Far Cry 4 november 18-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

27.
27.
Drazhar
#21: Ha minden - egyébként kifejezetten unalmas és idegesítő - side-quest-et megcsinálsz akkor se lesz a FC3 100 órás. Soha. Talán ha hátramenetben játszod.
Ez az egyik fele.
A másik fele meg az, hogy most őszintén, ez a nagy "nem-lináris" fps felfogás, hogy teleszórom a pályát 120 ereklyével, és gyűjtsem össze? Minek, ha csak xp-t ad, és már rég ki van maxolva a karakter!?
Én is megcsináltam a sztorit, és a fontosabb mellékszálakat, és úgy se lett több 40-nél.
26.
26.
#18: Nem aszart nem.
A knife of dunwal, a bringmore witches, vagy a scorchers tok jok voltak az adott jatekokhoz.
25.
25.
#21: Ki a seggemnek volt kedve 60* megcsinalni ugyanazt a quados szart.
A 10 torony utan azt hittem felakasztom valahova a karakterem.
Az eroltetett vadaszatrol mar nem is beszelve.

24.
24.
Keszmate
Játékot előrendeltem ezt biztos nem fogom meg venni!Vicc kategória h meg veszem teljes játékot és még dlc - ért pénzt kérnek!
23.
23.
hedzsooo
Ezzel csak mégjobban levették a kedvem tőle, le is mondtam ez előrendelését. Majd 1 bundleben beszerzem, az összes DLC-vel, olcsón! :) Addig is lesz majd nekem pl. Witcher 3 a CD Projekt RED-től 16db ingyenes DLC-vel, nem szétollózott játékkal megjelenéskor, szebb grafikával, jobb történettel, stb, a Ubi meg bekaphatja a kisújjamat, meg a hozzá hasonlók is, pl. az EA. :)
22.
22.
kredencferenc
Szerintem igazán csak a legelső rész volt Far Cry (meg persze a belőle készült Uwe Boll film :)) A többit már inkább valami más címen adtam volna ki az Ubi helyében. Ez a rész valahogy nem villanyoz fel (A Blood ragon istenkirály volt!). Errő a szízön pessz déelcéről meg itt a véleményem: http://www.youtube.com/watch?v=q214gbdHyPk
21.
21.
Cipo3
#20: farcray 3 kimondottan hosszú játék ha minden feladatot megcsinálsz és erről beszélünk ugye?

Épp a skint meg fegyvereket sosem szoktam venni, max DOTA-ban.
20.
20.
Drazhar
#5: "Alapból is kapok egy combos 100 órás tartalmat amit nagyon megköszönök."

Hát nem tudom, te hol kapsz az utóbbi évekből 100 órás kampányt, de egészségedre. Itt trollkodj csak, meg vegyed a "+1 skin, +2 fegyver" szintű dlc-ket serényen hamár ilyen lelkes vagy!
19.
19.
Angelwing
#14: Támogatod a dlc-ket,de nagyon ritkán veszel dlc-t.Na itt van a baj,kijön a játék de sajna nem éri meg a pénzét,nemhogy a dlc-t! Mert szar fos az alapjáték,de még lehúznák a népet dlc-vel is.Ez a baj,hogy kevés a minőségi JÓ játék,ami esetleg megérné a dlc-t.Ha meg minőségi játék,amúgy is megvette a fél világ,tessék nekik ajándékként dlc-t adni,hogy megvegyék a következő részt is.Ott a Gran Turismo 6,egyfolytában tolják ki hozzá a dlc-ket ingyen,mert nem minden a lehúzásról szól!Te most vagy rosszul gondolkodsz,vagy direkt generálsz vitát,mert unatkozol!Várj van egy ötletem,vegyél dlc-t! LOL
18.
18.
crashpipi
A single részhez járó dlc-k között én még szinte soha nem tapasztaltam azt, hogy igazándiból volna létjogosultságuk.
Vásároltam már, de kidobott pénz volt jóformán. (Pl. AC4 Adewale dlc)
A multi más tészta. Ott megértem, ha vki különbözővé akarja tenni a karaktere kinézetét.
Én ma már az előrendelésekhez járó lomokat be se szoktam aktiválni. Annyit nem érnek, nemhogy pénzt. :/
Ez a jeti is ilyen lom kb.
Egy dlc van, ami szerintem jó, a Forza 10-es autópack-jai. Na arra előfizetnék több évre, ha havonta jönnének! ;)
17.
17.
#9: A legdurvabb kinezetu karakter elkeszitese ha nem csinaltatjak ujra 2* kb 1,5-2 het.
De 2 het utan mar illik hogy benne legyen a rig meg rajta skin....
16.
16.
#10: Konkretan azt akartak kifejezni, hogy ostobasog irtal. Ha nem jott volna at.
Amit irsz igaz lenne ha igy mukodnenek a dolgok. Csak nem igy mukodik ezert nem igaz.
Erre mondjak azt hogy alomvilagban el valaki, vagy felebred majd ha bilibe log a keze..
15.
15.
#5: Azert mert lovesed sincs hogy keszul egy jatek.
Ha tudnak hogy egy jatek valodi fejlesztoi koltsege kb 70%at teszi ki az osszegnek a tobbi elmegy senkihazikra meg baromsagra.
Arrol nem is beszelve ha jone egy jon hulye a kidaonal, ujra kell dozerolni soxor a jatekot az uj faszfej agymenese szerint...

Arrol nem beszelve hogy adlc-k nayg resze hamar osszehajitott valami vagy baromsag.
Vannak jok is pl a dishonored dlc-k (a ket daudos) jo volt.

"Üdvözlet a föld azon oldaláról akik gondolkodnak is."
Pont nem....

14.
14.
Cipo3
#11: Nem nem, a demo 1-2 pályát tartalmazott ingyenes volt és utána csak a full ár volt.

Walking Dead telltale jóvoltából egy tipikus olyan game ahol 2 órát (kb 3 pálya/szint akármi) kapsz egyszerre, olcsó és rövid. Ha folytatnád még vedd meg a köv kiegészítést is.

MOBA-ba van olyan, hogy ingyen van / vagy nagyon olcsó az alap de csak a karakterek felét kapod meg a másik feléért fizetned kell. Nyerhetsz, élvezheted...de nem minden karakterrel

Ezeket a fajtákat én nagyon szeretem, új világ új fizetési módszerek...tetszik és támogatom.

Ha sikerül olyan játékot adni ami elvarázsol akkor veszek DLC-t is, ha nem akkor nem. Semmi kép nem hisztizek, megértem felfogom.
13.
13.
Cipo3
#12: Ritkán veszek DLC-t. Mivel ritkán rajongok jobban egy játékért mint amit az alap verzió nyújt. Illetve egy "másik kinézetért" nem fizetek. De ami nekem ritka az másak lehet sokszoros.

Néha viszont van, hogy egy játéknál azt mondom, de szívesen folytatnám adjanak még valamit és írtam nekik, hogy könyörgöm egy DLC-t vagy bármit adjanak (steamworld dig).

De épp azért nincs jelentősége, hogy a játék előtt vagy utána tolják az arcodba, mert ez mindenképpen olyan kieg. ami már nem fért bele a 17000Ft-ba.
12.
12.
stuie
#9: Fiktív általad gondolt maszlangot lebegtetsz. Leírhatod sokszor elsőre is megértettem. Ezt továbbra is te álmodod, esetleg pénzügyes vagy a Ubisoftnál ezért vagy ennyire tisztában az eladásokkal? Részvényes?

Te a The Sims sorozat poiltikájával is egyetértesz. Ez ugyanaz, csak a játék nem a The Sims 4, hanem a Far cry 4.

Aki nem érti meg, hogy mikor vesznek ki pénzt a zsebéből, annak mindig ki is fognak venni.

Te például a DLC-k POTENCIÁLIS VÁSÁRLÓ-ja vagy. A Ubisoft-nál, amikor a céges belső prezentációkat pörgetik ,a te képed szerepel a célközönség slide-on.

És a csavar. Ebbe mint írtam bele is törődnék, ha nem ilyen pofátlanul a játék megjelenése előtt tolnák az arcomba.
11.
11.
Juha
#5: Az általad leírt fogalmat hívták régen "demo"-nak, azaz nem kellett megvenned a játékot, kipróbálhattad INGYEN, és ha tetszett az első egy-két pálya, vagy egy külön része a játéknak, akkor megvetted, ennyi.

De ha már megvetted, akkor a tied volt az egész, max. nagyobb, több órás kiegészítők jöttek hozzá, amiért már érdemes fizetni is.

A 100 órás tartalom részt, meg úgy az egész kommentedet szerintem szarkazmusként írtad, remélem erre írtad a gondolkodni-is-kellene részt, csak sajnos ez nem így jött most le... No Offense...
10.
10.
Cipo3
#8: A szomszédod vagyok csak még nem tudod.
9.
9.
Cipo3
#7: Úgy vártam az ilyen hozzászólásokat.

Régen egy játék textúrája 2 pixxelből állt egy mai AAA-s játéknak csak 1 hónapig valaki azon dolgozik, hogy a kezében tartott fegyver jobb oldalán lévő karcolás pont úgy legyen barázdázva ahogy az kell.

Ezt és ehhez hasonló különbséget meg kell fizetni. És lehet játszani 2300 Ft-os indie gamékkal, aminek a grafikája 15 évvel ezelőtti. Én is összedobok egy olyat 1 év alatt egyedül (mint most sokan csinálták ps4-re) régen más platformra csináltam is. De bizony ha nem a 1-2 emberes munkáról van szó akkor ott nem elég a 17 000Ft-os ár amit elkérhetnek tőled.

Ezt aki nem érti meg azzal nem tudok mit tenni.
8.
8.
Trapyd
#5: "Mivel az AAA-s játékok költsége baromi magas, nem mindig hozza be a szimpla eladás a 300 alkalmazottat és a 100 millió eurós reklámot"
Azon túl, hogy az általad írt számok helyesek e, valójában fogalmad sem lehet arról, hogy ez igaz vagy sem.

"Mindig is az volt a vágyam, hogy olyan játék legyen ahol ha van teszem azt 30 pálya de én az 5.-nél ráunok akkor ne kelljen mindent kifizetni."
Szóval úgy vásárolsz egy terméket, hogy semmit nem tudsz róla. Értem én.

A hozzád hasonló embereknek köszönhetjük azt, ahol ma tartunk. Honnan is üdvözölsz minket?
7.
7.
stuie
#5: Cipo butaságot írtál. A föld azon oldaláról jössz akik gondolkoznak, de nem kéne eröltetni. :D

A logikád szerint a mostani alapjátékoknak olcsóbbnak kellene lennie, mivel a plusz tartalmakat később lehet megvásárolni.

Ez nem így van.

A játékban anno 30 pálya volt fizettél 5 Forintért.
Most 5 pálya van amit megveszel 5 Forintért és vehetsz később 25öt még 3 Forintért.

Szummázom Neked, hogy onnan ahonnan te jössz ne keljen túl sokat gondolkozni:
30 pálya: 5 Ft
5+25 pálya: 8 Ft

A föld azon oldalának ahol élsz üzenem, hogy vigyázzatok mert a gazdasági számításaitok nem költséghatékonyak.

6.
6.
eszem
Itt jön a Jeti, nagy pö...e van neki :)

DLC... DLC mindenhol! :(
5.
5.
Cipo3
Én nagyon mellette vagyok a DLC-knek.

Mivel az AAA-s játékok költsége baromi magas, nem mindig hozza be a szimpla eladás a 300 alkalmazottat és a 100 millió eurós reklámot ezért valamivel kompenzálni kell és ha akarom akkor NEM veszem meg. Ha oda vagyok a játékért akkor meg igen. Alapból is kapok egy combos 100 órás tartalmat amit nagyon megköszönök.

Mindig is az volt a vágyam, hogy olyan játék legyen ahol ha van teszem azt 30 pálya de én az 5.-nél ráunok akkor ne kelljen mindent kifizetni. Most egyre jobban ez jön előtérbe és én ezt nem bánom.

Éljenek a DLC-k éljenek a darabolt játékok.

Üdvözlet a föld azon oldaláról akik gondolkodnak is. Nem csak mindent fikáznak.
4.
4.
DarkLord
Rengeteg játéknál jártam úgy, hogy az alapot imádtam, de a DLC-ket még csak ki se próbáltam...sorolhatnám a nagy címeket :) Nagyon ellene vagyok ennek én is, és ha megvettem egy játékot és nagy nehezen érdekelt a DLC (10-1-szer kb.) akkor biza azt szemrebbenés nélkül warezoltam le az eredeti játékomhoz. Nem dícsőség, de mint írtam 10 játékból max. 1-nek érdekel a DLC tartalma.
3.
3.
stuie
Nem értem ezt a trendet bevallom őszintén.
Ki se jött a játék, de már arról van szó, ha még veszek valamit mim lehet..

Tudom minden kiadó ezt csinálja és ez a trend. Ott szednek el pénzt ahol csak tudnak.

Legalább a megjelenés után egy héttel jönnének ezek a hírmorzsák, hogy ne érezzem azt, hogy ezt a tartalmat bizony késleltetve készítik el, hogy lehessen még pénz leszívni a vásárlókról.

(Btw. sose vettem még DLC-t)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...