Teaselik a LEGO Jurassic Worldöt

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 14.
  • Teaser
Link másolása
Úgy néz ki, tényleg lesz valami a múltkori LEGO Jurassic World-pletykából, az legalábbis mindenképpen árulkodó, hogy már a LEGO Batman 3 végén is teaselték a játékot a fejlesztők.

Még szeptemberben írtunk róla, hogy a Toys "R" Us egy marketinges memója lebuktatta a LEGO Jurassic Worldöt, és egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy valóban lehet valami az új Jurassic Park-film legósított változatából.

Erre utal egyrészt, hogy az előbb említett szivárgás egyik fele már hivatalos megerősítést is nyert, májusban tényleg ellephetik a boltokat a Jurassic World alapján készült LEGO-készletek, a másik bizonyíték pedig a héten megjelent LEGO Batman 3: Beyond Gotham stáblistája, amiben Batman és Robin a klasszikus Jurassic Park-muzsika mellett összefut egy dinoszaurusszal is. A nagy találkozásról fent láthattok egy képet, de itt egy rövid videó is róla.

A LEGO-játékokat kiadó Warner Bros. nem kommentálta a teasert, de ha jók a megérzéseink, akkor már nem is kell sokat várnunk a játék bejelentésére. A LEGO Jurassic World valószínűleg a LEGO-készletekkel egy időben, legkésőbb júniusban (a film premierjekor) jelenhet meg, ami azt jelenti, hogy hamarosan a Warner is kénytelen lesz megszólalni. Viszonyításképpen: az idén tavasszal megjelent LEGO The Hobbit tavaly novemberben, a hónap végén mutatkozott be.

7.
7.
Azeroth87
Én a The Hobbit-ot szeretném megvenni. Egyébként pedig az Indiana Jones a kedvencem a Legos címekből :)
6.
6.
Doom1999
Lego Hunger Games? Én végig gondoltam, és az éhezők viadala simán megvalósítható lenne
5.
5.
dcba
Ajjaj, akkor en kezdek felni, h a film is egy matine film lesz es vetites utan a csalad el tud menni megvenni a filmbeli figurakat egy happy meal keretein belul. :(
4.
4.
Ez az a game amibol 597 resz is kijohet meg sem szegyen...
3.
3.
DON GONDOCS
Úgy tudtam hogy egyszer ezis eljön, már csak a lego transformers, múmia, Spy Kids maradt.
2.
2.
Obiwan HUN
Várós, JP/JW jöhet minden mennyiségben! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...