Amerikai toplista: októberben is a PS4 győzött

Közzétette az amerikai játékpiacot elemző NPD Group az októberi jelentését, amiből kiderült többek között, hogy ismét a PS4 győzött a hardvereladások terén, míg a játékok közül az NBA 2K15 vitte a pálmát.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
#29: Nem szeretem a Cocat se a pepsit, ahogy donálds és king kajákért se rajongok. De nem is tukmálom rá másokra azt, amit én szeretek, vagy éppen hülyézem le őket, mert azt választják, amit. Elfogadom, és kész.
#29
#25: Coca-cola vagy pepsi? (mind 2 cukros víz)
Mc donálds vagy burger king (mind 2 műanyag, cukros zsömle)
Samsung vs iphone (no comment)
#28
Amúgy csak nekem tűnt fel hogy a képen lévő feka iszonyatosan realisztikus?
#27
kopic: nem magambol indultam ki :)
#26
#25: Tapsoljuk meg az első értelmes embert.
#25
#22: Az ilyen értelmes hozzászólások miatt szokott általában menni az egymásra köpködés. Egyébként meg szerintem nincs olyan, hogy PS gamer, vagy X gamer, illetve PC gamer, csak gamerek vannak. El kéne fogadni, hogy mindenkinek megvan a kedvenc platformja, és azon játszik. Nem pedig szidni a másikat, mert neki nem az van. Jó lenne elfogadni a másikat és az ízlését olyannak, amilyen, nem keresni a lehetőséget a kötekedésre.
#24
#22: Szóval ezzel most azt mondod, hogy a Forza Horizon 2 egy zsák szart ér és ezért nem veszik?(szerintem NEM, te mondod)
FAIL...
#23
#20: "nem lett vmi sikeres az amcsiknál"
AZ AMCSIKNÁL ! -.-
Szövegértés 1-es, leülhetsz.

zozo: ne magadból indulj ki.
#21
mert erre elvez
#20
#5: Még így is többet adtak el belőle mint a Forza Horizon 2-ből XO-on és X360-on együttvéve.FAIL.

Miért kell állandóan szítani a wart am?
#19
Ha majd feltörik, megugrik a box eladàsok szàma is.
#18
Melyik húzócím játék jelent meg a ps3 indulásakor?
Mert se a God Of War, se az Unchartedről nemtudok.
Sőt az Unchartednek is a 2. része volt kimagasló húzócím.
Aki a ps4 erőfitogtatására vágyik az várjon nyugiban még egy évet.
#17
Èn már megtanultam:)
#16
Azèrt nem kell elèlvezni a ps4től..Nekem is az van,júliusba vettem,egyátalán nem bántam meg mert nagyon jó kis masina,de a psn vmi csapnivaló!Nem èrtem mi a faszèr kell mindig a másik konzolt szidni.Mind1iknek megvannak a maga szèpsègei.Ha tehetnèm xbox one-t is beszereznèk az ex cìmek miatt, mivel sok èvig 360am volt.Ps4 mellett azèrt döntöttem ,mert úgy gondoltam h az erősebb hw miatt a multi cìmek szebbek lesznek.De ha ìgy folytatjuk nem nagyon lesz külömbsèg, mert 1formára fogják kihozni őket.Ex cìmekből meg mind2 gèp kihozza a maximumot.Szerintem teljesen mind1 ki mit vesz konzol,konzol...Ha valaki vesz konzolt a döntèse ne a hw erőssègèn múljon hanem az exkluzìv cìmeken...
#15
Nem tudom :( van neki hangja de nem zavaró (melette van a ps3 slim és annál hangodabb) de nem viszem vissza mert engem nem zavar+nincs összehasonlítási alapom h másik gép csendesebb,az x1-nek jobbak a játékai (sunset overdrive,ryse,forzák,dead rising,halo,stb.) a többi érdekesebb játék úgyis jön mind2 gépre,a konrollert nem nehéz meg szokni cs furcsa h van rajta az a tapipad+gyorsan lemerűl de legalább nem kínai kislányokra szabták,akkor ezért lehet rá védő szilikont venni ;) lehúzás
#13
#10: PS4-ről: Az egyik analóg karon a borításnak annyi. Ez csak esztétikai hiba, más gondot nem tapasztaltam a kontrollernél. Az enyém nagyon hangos volt, de garanciában cserélték, ez már jóval csöndesebb.
#12
#10: Hangosabb mint a one, és melegebb. A kontroller így a halottak szerint mindkét gépnél elég ramaty. Mellesleg én a One-t csak ajánlani tudom. Viszont ha Ps4-et akarsz venni, szerintem abba sem fogsz csalódni. Egyik sem hibátlan gép :D
#11
Jé, milyen nyugodt hozzászólások. Azt hittem, megint egymásnak ugrik a Föld két legnagyobb konkurens pártja :) Egyébként nem csodálkoznék, ha a PS és az Xbox egy kézben lenne.