Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.
  • Írta: Arell

Kommentek

#18
#9: Csak dobozos játékokat veszek, a digitálisnak semmi értelmét nem látom. Lehet kényelmesebb, hogy egyből ott van nálad a játék, de végül is semmit sem kapsz, csak egy letöltő kódot. Ha már kiadok X ezer forintot egy játékért, akkor az ott legyen a kezemben, ne a gépen/konzolon, ahonnan "neadjisten" meggondolja magát és eltűnik valamilyen baki miatt.
#17
#15: Pedig jó lenne, hiszen ez is nagy előnye a Gold-nak, hogy jó játékokat áraznak le szinte potom pénzre. Mindegy, majd még próbálgatni fogom, hátha. Azért köszi :)
#15
#14: Én nekkkem szerencsére ilyen nem volt még. Egyszer volt One-on, de ott másodszorra engedte. Ja meg volt, hogy nem volt rajta annyi pénz és kiírta, hogy nem tudja levonni a pénzt.(De gondolom nem utobbi a gond :)). Ja meg egy-két nap volt, hogy korlátozott volt a vásárlás. Valahol meglehet nézni, de nem tom hol. Az ezer százalék szerintem, hogy nem a magyar profillal van a gond. Nem hiszem, hogy sokat segítettem, de hátha :D
#14
#12: Xboxon akarom megvenni.
#13
Gyertek a facebookos oldalunkra. Olcsó játékok egyvelege
Mindig naprakészen várnak titeket az olcsó és ingyenes játékok.

https://www.facebook.com/groups/334402573384053/?fref=ts
#12
#7: Biztos nem a kártyával van a baj. Küldj egy üzenetet a Steam-es fiókodról (feltételezem ott próbáltad megvenni) a CS-nek. Általában 12-24 óra alatt megoldják, ha ott van a bibi.
#11
kedves Ooorky. szerinted miért van 576 és cdgalaxis? ha mindenki csak digital ban venne akkor csak steam lenne gog meg origins. Bocs hogy komolyan vettem a komnentedet de sokáig kerestem benne a poént és nem igazán találtam.
#10
#9: Aki steam machine-en játszik az gőzmozdonyt használ.
#9
Még vannak olyanok akik dobozos játékokat vesznek?
Gőzmozdonyuk is van?
#8
hiba van az árazásban... FC pack nem 5, hanem 10€, valóban 75%-os akció, viszont az össz ár 40€...
#7
Valaki tudna segíteni ? Gold-on akarom megvenni a Fallout 3-at de valamiért nem tudom. Mastercard kártyám van. Valaki azt mondta az a baj, hogy magyar profilom van. Nem lehet valahol átállítani ?
#6
#5: Pcre jó úgy de nekem Pl 4 játék csak 200 giga :) Ps4én..:)
#5
konzolra valóban vannak tetszetős akciók. én csak pc ről beszéltem lentebb. egyébként még az zavar hogy megveszek egy játékot (dobozosat ) pl castlevania és berakom a dvdt hogy felrakjam a gépre és erre nencs a dvdn semmi és 16 gb ot le kell szednem WTF. Akkor ilyenkor mi értelme van hogy dobozos?! Ugyan az mintha digitalba venném meg. Na ezzel engem nagyon felhúzott a steam.
#4
Hát ps3on most nincsenek annyira jó ajánlatok, na majd szerdán.
#3
Far Cry 3 bezsebelve, a Killzone Mercenary most nagyon megéri!!!
#2
Ps4-en sokkal több akció van főleg plussal :)
#1
Vettem már digitálisan játékot, de most őszintén ki veszi meg ugyan annyiért mint dobozosan. Ha már semmi kézzelfoghatót nem kapsz akkor már legyen sokkal olcsóbb nem pedig ugyan annyi mint a rendes. Én egyébként a D3 RoS t vettem digitálisan 20$(dollárért) [kb 4000-4500 ft ] de még azt is sokalltam rá és meg sem vettem volna ha nem tudom hogy nem ebben a 2 évben akciózzák le a dobozosat, pedig nagy D fan vagyok.