Felújítják az első Postalt

Akinek hiányoztak a Running With Scissors botrányjátékai, örülhet, a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy jövőre újra kiadja az első részt, méghozzá felújítva, kibővítve. Kooperatív mód is lesz benne.

Habár a Postal-sorozat kifejezetten rossz volt, sőt részről részre egyre rosszabb lett, igazi botrányjáték volt az összes epizód, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megvolt a maguk rajongótábora. A címről a 2011-ben megjelent harmadik rész óta nem hallottunk semmit, azonban a minap bejelentkeztek a fejlesztők, és bejelentették: Postal: Redux néven felújítják az első részt.

A Postal első felvonása 1997-ben jelent meg, és a későbbi részekkel ellentétben egy izometrikus akciójáték volt. A Running With Scissors szerint a felújított változat 2015-ben érkezik Windowsra, Macre és Linuxra, méghozzá HD-grafikákkal és újradolgozott karaktermodellekkel; a Redux emellett tartalmi szinten is kibővül majd, kooperatív mód például biztosan lesz benne.

Az első látnivalókra még várunk, addig irány az eredeti játék Steam-adatlapja: ott most éppen 60 eurócentért vesztegetik a címet.

36 komment - szólj hozzá!