Felújítják az első Postalt

Akinek hiányoztak a Running With Scissors botrányjátékai, örülhet, a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy jövőre újra kiadja az első részt, méghozzá felújítva, kibővítve. Kooperatív mód is lesz benne.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#36
Most ugy oszinten... Kit erdekel, hogy a szulonek mennyi ideje van a gyerekere? Akkor ne szuljon gyereket. Persze. Konnyebb tabletet adni a kezebe, meg hagyni hogy tanulas helyett inkabb a varosban logjon, vagy az interneten, mintsem hogy az asztalrabasszon, es megmondani a kurva koloknek, mar pedig betakarodsz a szobadba azt tanulsz!!!
Lacika is leirta a kommentjeben, hogy o is nagy gamer, es szintugy jatszik eroszakos jatekokkal, megsem lett belole sorozatgyilkos. Errol beszeltem, hogy akik hajlamosak az ilyenre, azzal nem lehet mit tenni.
Akkor feltehetjuk forditva a kerdest, most attol mert mas a VV/ENB-bol tanulja a viselkedesi normakat, attol en meg tudok kulonbseget tenni, es tudom mi a jo, es a rossz.
A jatekfejlesztok se fognak abbahagyni egy jatek fejleszteset, mert eppen azon morfondiroznak, uristen hany szazezer ember hajlamos arra, hogy a latottak alapjan fejszevel a kezeben csapja szet egy rendor fejet....
#35
#33: A szülőknek nem minden esetben van annyi idejük, hogy tudatosan formálják a gyerek viselkedését.Ha végigveszed, hogy mik azok a közegek amik hatnak egy fejlődésben lévő személyiségre akkor ott kiderül, hogy a tv médiának igen nagy szelet jut a teljes halmazból. Tehát igenis felelősek ezek az agysorvasztó műsorok azért, hogy az intellektuális szint kezd a béka segge alá süllyedni.Szó nincs arról, hogy erre van igény, mert nincs. Tegye fel a kezét az akit bármikor is megkérdeztek arról, hogy hé te szeretnéd nézni a VV-t vagy az x-faktort? szimplán csak könnyebb a hatalmaknak ha a társadalom nagy része nem gondolkozik hanem birka módjára lehet őket terelgetni.
#34
#31: Egyszerű a válasz, azért mert amíg a tv-ben sugárzott adásokkal csak sodródni lehet, elviselni, megszokni addig, a játékokban te mint főszereplő kontroll alatt tartod a történéseket, egyúttal át is éled azokat, még ha virtuálisan is de megéled. Ellenben mikor egy filmben, vagy sorozatban látsz hasonló szituációt akkor viszont marad egy üres tér a cselekmény után, mivel te nem vagy részese. Ezért képes a tv jobban befolyásolni mint egy játék.
#33
Nem tudom észrevetted-e, de pont egy olyan oldalon vagyunk jelen pillanatban, ahol minden harmadik játék amiről cikkeznek, az vagy háborús, vagy trágár szavakat tartalmaz, vagy teljesmód addiktív (lásd WoW, aminél elég csak a youtube videókat megnézni, mi függőséget okoz)
Aki az ÉNB-ből, vagy a VV-ből tanul rosszat, azzal a gyerekkel vagy nem foglalkoznak/tak eleget a szülei, és hajlamos arra, hogy a viselkedési normákat innen tanulja, arról meg végképp nem a műsor tehet, hanem a társadalom amiben élünk.
#32
#31: +1
#31
#22: Ezért meg aztán már végképp elnézést kérek, csak még egy észrevétel és ígérem többet nem kommentelek ehhez a cikkhez!

Nem tudom, hogy neked személy szerint mi a véleményed erről, de azt hiszem, hogy a Gamekapocs-közösség nagyobb része, de lehet, hogy az egésze egyetért abban, hogy a kereskedelmi csatornák bulvár műsorai és valóságsói rossz hatással vannak a nézőik szokásaira és jellemükre. A kérdés tehát kézen fekvő...ha a valóvilágból vagy az éjjelnappalbudapestből lehet rosszat tanulni, akkor egy videojátékokból vagy filmből, sorozatból, amiben ráadásul a gyilkos, erőszaktevő, trágárul beszélő karakter bőrébe kell bújni miért nem?
#30
#29: Elnézést a dupláért, de még annyit hadd tegyek hozzá, hogy már az is elég veszélyes, ha csak a hajlamot elültetik ez emberben a hasonló attribútumokkal rendelkező produktumok, azt már találjátok ki Ti, hogy miért!
#29
#22: Aki azt hiszi, hogy nincs, az homokba dugja fejét, amiről talán a fanboy önérzet tehet, talán kognitív disszonancia, de talán csak simán az önkritika és önelemzés hiánya. A TV-t maximum csak lefekvés után kapcsolom be, mert egy rossz berögződés miatt nehezen alszom el, ha nem megy valami benne. Egy szóval sem említettem, hogy ettől azonnal őrült pszichopatává változna egy viszonylag tiszta tudattal rendelkező ember, de ha már ezektől egy kicsit is agresszívabb leszel, már hatott rád károsan. Valószínűleg ezt észre sem fogod venni vagy ha igen, betudod másnak mondván, hogy ilyen az élet vagy az emberi természet. Pl.:Olvastam már itt Gamekapcson olyan hozzászólást egy korábbi South Park The Stick of Truth hírnél, amelyben a kolléga azért háborodott fel, mert kivettek néhány túlságosan trágár és gusztustalan részt a játékból, de ennek ellenére váltig állította, hogy rá nincs semmilyen hatással a játék. Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy szerintem az erőszakos videojátékok 5-10-100-200 vagy akár 1000-2000 óra alat állatot csinálnak bárkiből. Jómagamat is HC játékosnak tartom és én is rengeteg erőszakot és aberrációt látok a játékokban, mégsem tettem kárt senkiben emiatt, de ettől még nem folytatok struccpolitikát. A mondadómon viccelődő Humor Heroldoknak pedig csak ugyan azt tudom mondani, mint amit neked a 6-os kommentemben!

U.i.: Az avatarom nem véletlen!

viktro! Nem megbeszéltük a múltkor, hogy csak értelmesen kommunikálunk egymással!?
#28
#17 Egyébként egyetértek részben, de a legelsö lépés itt a Hírmüsorok és társaik (napló, kékfény, kókusz stb.) beszüntetése kellene, hogy legyen.

Mindenkinek az jön le ezekböl, hogy az összes ismeretlen potenciális ellenség (rablás itt, gyilok ott, darabolás 20 km-re tölem stb.), és ez jobban meghatározza hosszabb távon a jellemet, még ha észre sem veszi az illetö.
#27
#25 és azért legalább macskát húzol a nyelére, csak a 'fíling' végett?
Én úgy szoktam.
#26
Törölt felhasználó
A postal-al ( mint nemecsek ) nem az a baj, hogy gusztustalan, erkölcstelen és undorító, hanem legfőképp az, hogy mint játék khurta szhar ... :DDD
#25
#22: Pedig igaza van, a Postal 2 óta én is mindenhova lapáttal járok.
#24
#3: Meg lássuk be mindemellé hogy nem AAA-s címről van szó
#23
#2: Nyilván azért újítanák fel hogy legyen rá ismét kereslet, és akár hiszed akár nem pl nekem Stranger's wrath ingyen lett felújítva Steam-en, törölték a régit és a fiókhoz rendelték a HD-t. Vagy pl a Zombie driver HD-t ingyen kaptam meg a régi mellé sőt, lenne még 1-2 de nem akarom most átnézni a teljes fiókomat. Egyébként meg van mind a három rész eredetiben úgyhogy jöhet a 25% off.
#22
#17: Aki azt hiszi, hogy ezeknek tényleg vannak tartós negatív hatásai, az túlságosan sok TV-t néz. Egy V avataros tagtól meg nem azt várná az ember, hogy benyelje a média szenzációvadász agyszüleményeit, mint hogy az aggresszív videojátékok tehetnek a 9/11-ről és elősegítik az ebola terjedését is, miközben a Rockstar Games cikkei egy újabb holokauszthoz vezethetnek.
Nézd, azt elfogadom abszolút, ha valaki nem vevő az ilyesmire, de aki ezt bármiféle kolosszális problémaként kezeli, az egyszerűen messze túl érzékeny.
#21
ment volna a 17-esnek.
#20
"erkölcshuszár"
#19
Első résszel nem játszottam, a három meg szerintem egy borzalom, viszont a Postal 2 egy hangulatos humoros fps volt. Beteg és vicces fps témából ott van még a régebbi Redneck Rampage is. Kár, hogy ez a műfaj már régen kihalt, igaz akkoriban sem volt túl sok belőle.
#18
#17: *videojáték
#17
#9: Aki egy videoójáték miatt drámázik az tényleg nem az! De aki egy erőszaktól és aberrációtól átitatott médium negatív hatásai miatt aggódik már sokkal inkább annak mondható.