Frissítve: GTA Online - gondok a migrációval

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 19.
  • Hír
Link másolása
Habár a GTA V, pontosabban a GTA Online is úgy rajtolt el az újgenerációs konzolokon, hogy egy méretes javítást kell letölteni hozzá indításkor, még így is maradt hiba a rendszerben, és nem is akármilyen.

Ma jelent meg PS4-en és Xbox One-on a Grand Theft Auto V, amiről már megemlékeztünk néhány belső nézetes videóval. Mindez persze szép és jó, ám ettől függetlenül a rajt nem volt problémamentes.

A GTA Online kapcsán ugye elvileg lehetősége van a játékosoknak arra, hogy az előző generációs konzolokon használt karakterüket átköltöztessék az új platformokra, azonban többen szomorúan tapasztalták, hogy ez nem sikerült nekik: mint kiderült, azért, mert 2014 előtt nem jelentkeztek be a játékba. Ezen az utólagos bejelentkezés sem segített.

Hogy mi állhat a hiba hátterében, azt még nem tudjuk, de a Rockstar már jelezte, hogy elkezdte kivizsgálni a dolgot, és igyekszik a lehető leghamarabb előrukkolni a javítással. Mindezt egyébként úgy, hogy a GTA Online elindításához már amúgy is le kell tölteni egy első napos, 1,14 GB-os patchet.

A Rockstar szerint a tavaly októberi rajt óta több mint 33 millió játékosa volt a GTA Online-nak - valószínűleg vannak egy páran, akik PS4-en és Xbox One-on is folytatnák a gengszterkedést.

Update! A hiba elhárítva, tölthető az új javítás.

17.
17.
Chrome1986
Annyira fura, hogy már senki se vinnyog, hogy:" Mikooor jömmár péjcéreeeee???"
14.
14.
Intricate
#11: Nalam sincs fps gond :)
13.
13.
kiskenguru
Migracio elsore sikerult. Fps pedig valtozatlan nalam.
12.
12.
lacinho01
zuzda 18 nekem is ps4 en van meg de nálam nem volt még ilyen
11.
11.
Zuzda18
Lehet volt már róla szó,de senkinek nem tűnik fel,hogy a játékban az fps szám,nagyon sokszor az alsó határok alá esik? A jelenség nálam PS4-en jelentkezik. Nagy forgalom már elég hozzá,hogy kb 22-23 fps-el szaggasson a játék.Ez borzasztóan kevés egy autó irányítása közben például.Csak nálam fordul elő?
10.
10.
Intricate
#1: Nekem egy PS4 restart megoldotta a problemat. :)
9.
9.
lacinho01
megy mint a parancsolat
8.
8.
bake
A telepítès 30perc.a frissitèst nehezen rakja fel az tèny de felmegy.a karaktert meg simán áthoztuk 6-haveral minden meg van ami volt ps3-on.
7.
7.
zozo76hun
meg nem akartam megvenni mert elobb meg az alien isolation-t vegig akarom nyomni de lehet nem birom ki addig...
6.
6.
Dahaka18
Nekem simán lejött:) De még nem próbáltam az online részét. Egyenlőre csak állatkodok mindenfele :D
5.
5.
kiskenguru
10 percenkent probaltam leszedni az updatet, most mukodik csak nagyon lassan szedi. Nyilvan nem csak en akarom letolteni. Egy-ket nap es javitjak biztos.
4.
4.
MikelGun82
Többszöri próbálkozás után működik.
3.
3.
Benjago
2.
2.
cannondale
Hiba? Milyen hiba?
Senki az univerzumban nem képes ilyen játékokat összerakni, mint a RockStar!
1.
1.
lacinho01
a patchet nem lehet letölteni ps4 en rajta van az 1.01 aztán kiirja hogy frissitsek majd bead egy hibaüzenetet hogy dowload failed. mindegy most ugyis a single van toppon de remélem miharabb megoldják
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...