Wander - bemutatkozik a harcmentes MMO

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy meglehetősen érdekes bolygóra repít minket a Wander, a felfedezésre és összedolgozásra épülő, harcmentes MMO, amely jövő tavasszal érkezik PC-re, Linuxra és PS4-re. Különleges karaktereket irányíthatunk benne.

A Wander nem egy szokványos online játék: maga a táj, a játékmenet és a karakterek is teljességgel szürreálisak lesznek. A történet elején egy különös erdőben ébredünk és a zene taktusait követve tanulhatjuk meg a világ működését és találkozhatunk más játékosokkal.

Ami a játszható karaktereket illeti: az MMO-ben orennek nevezik őket és több típusuk is van. Lehetünk sétáló, érző fák, griffek, akiknek megadatott a repülés lehetősége, míg az azertashok képesek a víz alatt úszni és lélegezni, s végül a hirák gyorsak és agilisek. Minden ilyen életformának többféle változatát különböztetjük meg, saját háttértörténettel rendelkeznek és különös kölcsönhatásban állnak más lényekkel és törzsekkel.

A kaland során egyre többet tudunk meg a játék világáról, a bolygóról és annak titokzatos lakóiról.


A Wander 2015 márciusában érkezik PC-re, Linuxra és PlayStation 4-re. A hivatalos honlapon korai hozzáférést is vásárolhatunk.

8.
8.
hadzsime
Nekem a Journey ugrott be így a leírás alapján.
7.
7.
Yetikoma
Nekem is tetszik az ötlet. Én most kezdtem WoW-ozni és a felfedezés volt az egyik ami megfogott benne. A harcot néha csak letudom, hogy tovább mehessek.
6.
6.
l4cyk4
Szerintem jól hangzik, bár MMO mivolta miatt nem fogok játszani vele, de maga a játékmechanika illetve a játékmenet innovációval kecsegtet és ez mindenképp üdvözlendő. Továbbá kétlem, hogy bárkinek kárára válhat egy kis erőszakmentes szórakozás.
3.
3.
Ecneb
#2: Végülis a griff is egy teljesen mindennapos állat...
2.
2.
markoci555
Teljességgel szürreális? Egyetlen kicsit elrugaszkodott dolog, ami a videóban volt az a fa.
1.
1.
azureknight0715
Még akár sikeres is lehet. Sok játéknál érzem azt hogy a felfedezésében sokkal nagyobb potenciál van mint egy harcnál. Viszont ha már felfedeztél mindent utána már nem nyújt kihívást, nem úgy mint pl egy pvp harc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...