Project HON - mert robotos MMO-kból nem elég

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Az NCsoft egy mechás MMO-t jelentett be Project HON címmel, amely PC-re érkezik a következő év folyamán. Voltaképpen egy harmadik személyű nézőpontot használó shooterről van szó, teletömve RPG-elemekkel.

Az NCsoft mechás MMORPG-t készít, amelynek látványvilágáért az Unreal Engine 4 felel majd. A játékmenet a szokásos: a játékosok elszeparált pályákon csaphatnak össze robotjaikkal - erőforrásokért, különféle célkitűzésekért és kedvtelésből. A Project HON jövőre érkezik PC-re, a nyugati premierről még nincs információnk.

Elsőként tekintsük meg a CG-előzetest:

A gameplay videó pedig így fest:

8.
8.
Stack
Én már annak is örülnék, ha a MechWarrior Onlince-ba raknának némi Single Player részt.
Imádom a Battletech univerzumot, de a PvP-t hamar megunom :-(
7.
7.
randall13
#4: Ismerem, de ennél is hasonló a véleményem. Egyszerűen nem adja át az érzést, hogy én egy megállíthatatlan vadállat vagyok. Én azt akarom, hogy a talaj megroppanjon a gép alatt, halljam a hidraulika és az elektronika zaját, és ha úgy akarom, szarrá lőhessek bármit és bárkit.
Ezt a hangulatot eddig csak a Warthunder tankos része tudta átadni. Beleégett a fülembe a fém csilingelése, ahogy a lövedék elhagyja a csövet. Vagy amikor küzd az emelkedőn a motor.
https://www.youtube.com/watch?v=OL4RMjsoTbI
5.
5.
ArrowCross
#4: Mármint a játékot nem a videót. :D
4.
4.
ArrowCross
randall13 Ajánlom figyelmedbe, ha még nem láttad volna.
https://www.youtube.com/watch?v=WkRnxAs50lU
1.
1.
randall13
Nem tetszik. Utálom amikor az ilyen játékokban nem érződik a gépek súlya. Warthundert is ezért szeretem 100x jobban a WoT-nál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...