The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#36
Hearthstone: Heroes of Warcraft Év játéka?? Ugye ez csak valami vicc ?
#35
Hol van pl. a Driveclub??? Az eddigi legszebb és az egyik legélvezetesebb autós/versenyzős játék ami valaha megjelent. Igen nem volt zökkenőmentes a start de ettől még brutális! Szeretem a Trials Fusion-t is de nem lehet egy lapon említeni a kettőt. Nevetséges szar az egész.
#34
#30: Nekem az első 2 rész valahogy jobban tetszett. Az original sin ugyan kidolgozottabb és taktikusabb mint elődjei a hangulata-világa nem tudott úgy magába szippantani.
#33
Hát a jelöltek alapján elég silány éven vagyunk túl (Pedig amúgy annyira nem). Vicces, hogy hogyan jelölhetnek egy ACU-t bármire is, miután 80%-os állapotban lett kiadva, na. Vicces az egész.
#32
#27: Ezt magyarázd már meg, mert egyáltalán nem értem, hogy egy "Legjobban várt játék" kategóriában mi különbség van a The Order: 1886(vagy Mortal Kombat X(áprilisi lesz) ami február körül jelenik meg és mi a The Witcher III: Wild Hunt között, ami úgyszintén február körüli? Ugyan ez a Unchartedre is vonatkozik mivel csak egy 1 perces trailer és egy kép látott napvilágot az egészből, de még egy megjelenési dátum sincs sehol. Tényleg nem értem.

#likvidál gyula: Azt hittem a smile elég lesz a szarkazmus jelölésére.:D Na mindegy legalábba végén megértettük egymást.:)
#31
#15: na de gergő...
#30
#17: Ha már RPG akkor ez azért komolyabb: Divinity: Original Sin
#29
#24: Mi rosszat írtam csesszétek meg?! -.-
#28
A legjobb akció-kaland:

Assassin’s Creed: Unity – Ubisoft XDXDXDXD
#27
#1: "A legjobban várt játék*
Ezt a kategóriát nem nagyon értem.:/ Hol van egy Halo 5: Guardians, egy Rise of Tomb Raider, egy The Division, egy Rainbow Six: Siege, egy The Order: 1886 vagy egy Mortal Kombat X? A lista is egy kicsit furcsa nekem."
Azért mert ez a The Game Awards 2014, nem pedig a The Game Awards 2015.
#26
Itt görgetem kíváncsian a kommenteket, hogy kinek mi a véleménye, mit választana legjobbank a kategóriákban, és erre ha már valaki véleményezni akar vmit máris megy a flamewar, mert ez már lassan minden hírnél kötelező elvárás
#25
#24: Vagy ki vagy te, praesagus vagy ki...
#24
Kimoderált üzenet
#23
Kimoderált üzenet
#22
#1: UBISOFT :DDDD Ezt te sem gondoltad komolyan :DDDD
#21
Kimoderált üzenet
#20
South Park - The Stick of Truth
- imádtam miden percét

(épp a DAI-vel játszom, tetszik meg minden, de ha itt most kéne eldöntenem az év játékát akkor South Park; a Shadow of Mordor is nagyon tetszett még idén)
#19
#12: A játékosok szerinti kisebb, majd a zsűrik szerinti nagyobb díjazás simán elképzelhető, így mindkét fél kiveheti a részét az értékelésből.
#18
Nevetséges lista, mint mindig. Ehhez nem is szólok hozzá többet.
#17
Igaz nem minddel játszottam, de ami megérdemli a helyezést. (szerintem)
1. Wolfenstein: The New Order (Szórakoztató-látványos, alternatív világ, jó fegyverek-ellenfelek)
2. Bayonetta 2 (Pörgős-feszült tempó, jól kidolgozott karakterek és harc, japán körítés)
3. Dragon Age: Inquisition (nincs mese, egyik legkidolgozottabb rpg)
4.Ultra Street Fighter IV
5.Fantasia: Music Evolved
6.Forza Horizon 2
7.Titanfall
8.Monument Valley
9.Halo: The Master Chief Collection
10.Valiant Hearts
11.Alien: Isolation
12.The Vanishing of Ethan Carter
13.Never Alone
-a többi meg lényegtelen