SW: The Old Republic - Revan árnyékában

  • Írta: Arell
  • 2014. november 25.
  • Hír
Link másolása
Új trailerrel jelentkezik a Star Wars: The Old Republic következő kiegészítője, melyben Revan és árnyékból előbújt, világégésre vágyó harcosai a Sith Birodalommal és a Galaktikus Köztársaság erőivel egyaránt szembeszállnak.

A Sith Birodalom és a Galaktikus Köztársaság erői közt dúló háború összecsapó hullámai között egy régóta rejtőző szélsőséges szekta bújt elő a sötétből, melyet a jedi polgárháború egykori rejtélyes hőse, Revan vezet. A reveniták csoportjának világrengető tervei pedig nem csak a Köztársaságot, de a Birodalmat is fenyegetik jelenlétükkel.

A Star Wars: The Old Republic december 9-én megjelenő kiegészítőjében egy vadi új küldetésláncot kaphattok, melyben Revan erőinek megfékezése lesz a tét. A 60-ra emelt szintsapka mellett két új világ - a trópusi Rishi és a Massassi-harcosok otthonaként szolgáló Yavin 4 - várja a felfedezőket.

Természetesen lesz új loot, meglovagolható állatok, páncélozott járművek és barkácsolási tervrajzok is, mely alapján über felszerelésekre tehettek szert. Sőt a 3.0-s frissítéssel együtt rátehetitek a kezeteket az új diszciplináris karakterfejlődési rendszerre is.

Amennyiben december 1-ig előrendelitek a kiegészítőt, tizenkétszeres képességpont-gyűjtési sebességet kaptok, amivel extrém tempóban közelíthetitek meg az 55-ös szintet.

11.
11.
vnm51
#5: Nem mostanában játszottam a KotOR-ral de mintha az rémlene, hogy a végén te döntesz arról, hogy hova állsz: A sötét oldalt is választhatod, és akkor a Starforge-nál teljesen lezúzod a köztársasági flottát Jedistül mindenestül, amiben az a tündibündi segít, miután módosítod Malak-ot a fénykardoddal.
9.
9.
névtelenség
8.
8.
ArrowCross
#5: https://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc
7.
7.
Ecneb
#6: Hanem kinek a hibája? A szerkesztő nem tudnak úgy egy youtube embed videót behelyezni az oldal forrásába, hogy minden böngészőn megjelenjen? (zárójelesen hozzáteszem, hogy vannak olyan cikkek, ahol a gomb hiba nélkül megjelenik)
Bár az oldal képvetítője után ezen meg sem lepődök...
6.
6.
RangerFox
Chrome-on nincs teljes képernyő gomb, más böngészőkön állítólag ott van. EZ nem a Gamekapocs hibája...
5.
5.
chymera
Miért nem tudják már békén hagyni Revan-t? ott volt a KotOR-ban utána kiadták a könyvet amit a játék fejez be azzal, hogy kiszabadítjuk és már rég nem a sötét oldalon van. Akkor most minek kell vele megint keverni? Nem értem
4.
4.
PiszkosFred
A "tizenkétszeres képességpont-gyűjtés" fogalmam sincs mit jelenthet, de a pontosság kedvéért, ha esetleg a 12x XP bónuszra gondolt a szerző, akkor az csak és kizárólag a class kvesztekre vonatkozik, a többi bolygó/flashpoint/heroic/stb-ra nem, de nincs is rá szükség.

A SoR egyedi class küldetések csak akkor lesznek elérhetőek, ha megcsináltuk a korábbi class küldetéseket is, vagyis a szintezés közben ha valaki voss környékén érte el a 47-et és ment egyből Makebre, az csinálja meg a maradék bolygókon is a sztorit, vagyis még most érdemes befejezni a chapter 3-at, ne a SoR premierkor kelljen kapkodni és az asztalt verni, mert kimaradt :)
3.
3.
B-Shaggy
#1 és 2: Nekem ott van mindig a teljes képernyős gomb!

A kiegészítő meg jól hangzik, kár, hogy nem szerettem már az alapjátékot sem!
2.
2.
N!ghtmare
#1: Én speciel mindig "kijárok" a forrás YT videóra, érdekelnek az ott levő hozzászólások és értékelések, szóval részemről teljesen jó így.
A GK-nak meg olyan mindegy, hogy itt nézed a videót vagy most rákattintasz a YT-linkre.

A trailer meg szerintem gagyi, olyan b-filmes hatása van. Bár a játékkal nem játszom de nem is ez hozná meg a kedvet hozzá, inkább csinálnának egy KotOR új részt :(
1.
1.
Ecneb
Jól összerakott vidi, de kérlek titeket (megint), hogy teljes képernyős gombot tegyétek már ki. Miért jó az, hogy kijárunk az oldalról, a lényeg nem az lenne, hogy itt tartsátok a látogatókat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...