PlayStation Plus - a decemberi ingyenes játékok

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 26.
  • Hír
Link másolása
Oké, a Secret Ponchost már a délután folyamán lelőttük, de lapul még sok nyalánkság a Sony tarsolyában az év utolsó hónapjában. Az Injustice-ról szintén hallottunk már, de lesz itt Hitman Trilogy HD és kultikus horrorjáték is.

A Sony már a hónap elején megszellőztette az Instant Game Collection néhány decemberi címét, ám most végre teljes a lista. Driveclub még mindig nincs, ellenben a Secret Ponchos és az Injustice jelenlegi generációs változata már a PS4 felhozatalát fogja erősíteni december 3-tól. 

Ínyenceknek PS3-on a Deadly Premonition: The Director’s Cutot ajánljuk, de emellett egy cross-buy címet is bezsákolhatunk.


Íme, a teljes kínálat:

PlayStation 4

  • Secret Ponchos
  • Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition


PlayStation 3

  • Hitman HD Trilogy
  • Deadly Premonition: The Director's Cut


PS Vita

  • Final Horizon
  • Titan Attacks (PS4-PS3-PS Vita cross-buy)
13.
13.
NECROSMOKE
#6: H: Absolution máe volt PS+ ajándék.
12.
12.
NECROSMOKE
Deadly Premonition: The Director's Cut-Valaki azt tudja, hogy ez a játek létezik lemezes változatban is? vagy csak kimondottan digitális változatban érhetô el?
Köszönöm.
11.
11.
p3ti
#4: Egyszerűen rosszul volt optimalizálva. A PS2es grafika is úgy szaggatott a játékban hogy ihaj. Ezen kívül próbálkoztak olyan félelmetes elemeket belevinni a játékba hogy az ellenség(szellemszerűség) mikor meglát nem megtámad, nemám, hanem előtte megfordul,majd átcsavarodik és utána indul el feléd (mind ezalatt szitává lövöd,ütöd).

Persze, volt hangulata, de számomra nagyon nagy csalódás volt.
10.
10.
Yanez
Na ez most elég szép pakk! Sajnos még időm sem nagyon lesz rájuk.
9.
9.
dcba
#4: Tenyleg szaggatos volt a jatek ps3mon es dobalta le az fps-t. Pcn viszont nem is lehet vele jatszani mivel mindig kifagy vagy kilep. Nekem is bejott alapbol a jatek, de bun rosszul csinaltak meg, tenyleg otvar volt a grafika, a kocsi fizikaja nulla, a szinkronhangok vmi fortelem ertekelhetetlen volt es mint ahogy irtam ps-en meg szaggatot is. Ennek ellenere volt vmi a jatekban ami miatt az ember szerette. Bejott a Twin Peaks-es Stephen Kinges hangulat.
8.
8.
JackBauer
#6: Hitman absolution már volt tavaly:)
7.
7.
DON GONDOCS
Engem a decembery deals and offers lrdekelne, mert a mostani 2 hétre szólt, anime deals meg elég szegényes.
6.
6.
KeXxX
Egy Hitman: Absolution jobban hangzott volna :D De így se rossz, legalább van rögtön 3-4 játékod, a kérdés már csak az, hogy ez kinek tetszik.
5.
5.
simon 555
"Oké, a Secret Ponchost már a délután folyamán lelőttük"

Akkor ide is, no offense, de ezt már November 4-én megtudtuk az Injustice-al egyetemben.
Januárban meg a The Swapper jön az inFamous First Light mellé, csakhogy elkerüljük, hogy majd ki legyen hírezve Január 7-én délután, hogy jön a The Swapper PS+-ba :D
4.
4.
kazuma1989
Mi szaggatott?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...