Íme, a Games with Gold decemberi kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 27.
  • Hír
Link másolása
Az év utolsó hónapjában három ingyenes játékot kapnak az Xbox Live Gold-előfizetők: Xbox One-on a kukacok háborújába csöppenünk, míg az Xbox 360-on a kalandjátékok és a snowboard szerelmesei örülhetnek a legjobban.

A decemberi Games with Gold keretében igazi műfajkavalkádban részesülnek a goldosok. Az Xbox One-tulajok a Worms-sorozat legújabb részét kapják meg december 1-től egy hónapon át, a Worms Battlegrounds egy multiplayerre kihegyezett cím, ahol vérbeli deathmatch-küzdelmeket vívhatunk a kukacokkal. A single sem hiányozhat a játékból: 25 küldetést zongorázhatunk végig a kampányban.


Az Xbox 360-asok december 1-15. között a The Raven: Legacy of a Master Thiefet tölthetik le, amely egy vérbeli detektívjáték keszekusza történettel, excentrikus karakterekkel és megannyi fejtörővel.

December 16-tól a snowboardozás szerelmesei örülhetnek, hiszen jön az eredetileg 2012 elején megjelent SSX, amelyről anno így írtunk: "izgalmas és elképesztő adrenalinbomba az SSX-reboot, még ha tartalmi téren nem is ér fel az elődökkel, vannak kihagyott ziccerek, de a stílus kedvelőit úgy sem fogják eltántorítani".

13.
13.
respectpele10
#12: Most néztem Game On Demand-ba és nem láttam újjat.
12.
12.
PaprikaJancsi
#11: Én úgy tudom pénteken (holnap), jön új!
Nézd meg a Major Nelson oldalát!
11.
11.
respectpele10
#10: Napról-napra fognak frissülni az akciók ? :)
10.
10.
Raptor X
#2,7: Batman: Arkham City: 1 247,50 FT . GWG szokás szerint szar decemberben, Bár én mindig várom a csodát, hogy hátha az MS karácsonyra összeszedi magát. Természetesen basznak rá. Black Friday viszont kellemes. Várom holnap a többi akciót. Azért egy kukacos játék jó lett volna...
9.
9.
anarchoid
mellesleg worms az egyikk legjobb parti jatek jelenleg xboxra .. legutobb 4 kontrollerrel egy 10 fos tarsasagot elszorakoztatott 9-10 oran at ;)
8.
8.
anarchoid
megjeleneskor megvettem a wormsot .. gondolom nem adnak refundot ;( remelem kibaszasbol karacsony napjan az nfl -t adjak oda ingyen (aztis megvettem nemreg ;)
7.
7.
LargoPlanet4
Tényleg nem a legjobb felhozatal, de engem a Black Friday teljes mértékben kárpótol. Tegnap óta azon agyalok melyik játékot kellene még beszerezni. Az első a Battleblock Theater lett, de tele van olyan akciókkal amit egyszerűen hiba lenne kihagyni. Ráadásul pénteken a live előfizetőknek további akció is lesz.
Én bőven elégedett vagyok a Microsoft-tól kapott karácsonyi ajándékkal :DD
6.
6.
#4: Figalmazzunk ugy, hogy ez keretlen reklam, azaz spam. Azt pedig mar buntetik is.
4.
4.
Chrome1986
thecook: Szívemből szólsz! Mostanában inkább a gamestar-on nézelődöm inkább...ott a reklám is kultúráltabb.

Jah a games with gold meg:
Pfffffff.....worms??? Ssx? Nesztek b+ boldog karácsonyt!
3.
3.
PaprikaJancsi
Jó kis címek. Az SSX-nek külön örülök, mivel mindig ki akartam próbálni.
2.
2.
respectpele10
Black Friday akciók is nagyon jók. Borderlands 2-t megvettem 380 ft-ért :D
1.
1.
Allitsatok le mobilon azt a tetves Keanu Reaves mozireklamot, mert felhaborito h minden kibaszott oldalbetolteskor bejon. NEM VAGYOK KIVANCSI RA!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...