Íme, a Games with Gold decemberi kínálata

Az év utolsó hónapjában három ingyenes játékot kapnak az Xbox Live Gold-előfizetők: Xbox One-on a kukacok háborújába csöppenünk, míg az Xbox 360-on a kalandjátékok és a snowboard szerelmesei örülhetnek a legjobban.

A decemberi Games with Gold keretében igazi műfajkavalkádban részesülnek a goldosok. Az Xbox One-tulajok a Worms-sorozat legújabb részét kapják meg december 1-től egy hónapon át, a Worms Battlegrounds egy multiplayerre kihegyezett cím, ahol vérbeli deathmatch-küzdelmeket vívhatunk a kukacokkal. A single sem hiányozhat a játékból: 25 küldetést zongorázhatunk végig a kampányban.


Az Xbox 360-asok december 1-15. között a The Raven: Legacy of a Master Thiefet tölthetik le, amely egy vérbeli detektívjáték keszekusza történettel, excentrikus karakterekkel és megannyi fejtörővel.

December 16-tól a snowboardozás szerelmesei örülhetnek, hiszen jön az eredetileg 2012 elején megjelent SSX, amelyről anno így írtunk: "izgalmas és elképesztő adrenalinbomba az SSX-reboot, még ha tartalmi téren nem is ér fel az elődökkel, vannak kihagyott ziccerek, de a stílus kedvelőit úgy sem fogják eltántorítani".

13 komment - szólj hozzá!