Elérhető a The Witcher Adventure Game

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Fizikai és digitális formában is megjelent a The Witcher-játékok alapján elkészült társasjáték. Többféle hőst irányíthatunk a népszerű fantasy univerzum alapján megszületett táblán, és különféle küldetéseket teljesíthetünk.

A társasjáték megalkotója az az Ignacy Trzewiczek, akinek már számos népszerű társasjátékot köszönhettek a lengyelek. A The Witcher-játékok és könyvek alapján született küldetéseket teljesíthetünk benne hőseinkkel, a játékosok szövetségre léphetnek, vagy harcolhatnak egymással.


A szabályok ugyan könnyen elsajátíthatók, de igazán profivá csak a türelmesek válhatnak. Hiába állítunk fel egy működőképes taktikát, ha a kockadobások során nem járunk szerencsével.

Augusztusban mi is kipróbáltuk a digitális verziót, bétatesztünkben így írtunk: "A The Witcher Adventure Game kellően okos és összeszedett társasjáték ahhoz, hogy időrabló legyen, ráadásul akkor is letolhatunk pár partit, ha csak egy üres félóránk van rá. A belbecs mellett a külcsín is kényezteti a szemet, a design remekül megrajzolt. Az alapok nem túl bonyolultak, szánja rá mindenki a tanulóidőt, mert utána mutatkoznak meg az igazi szépségek."

A The Witcher Adventure Game fizikai formában, tehát dobozos társasjátékként is kapható, a digitális változat 8,99 dollárba kerül, míg az iOS-es és androidos változat 5,99 zöldhasút kóstál. 

2.
2.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...