David Jaffe új God of Warral ugratja a népet

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Már biztos, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő PlayStation Experience-en mutatkozik be David Jaffe új játéka. Néhány twitterező úgy gondolta, hogy a designer ködösít és valójában új God of Wart készít. Jaffe pedig lecsapta a labdát.

Hiába dolgozik David Jaffe már egy új stúdióval, a The Bartlet Jones Supernatural Detective Agencyvel egy látszólag paranormális témára összpontosító alkotáson, amely a hétvégén lepleződik le a Sony házi rendezvényén, a Twitter közössége szerint a designer ködösít és valójában egy új God of Wart kalapál. Jaffe-t nem kell félteni, két posztban jól megvezette a népet.

Az első így hangzik: "B*ssza meg - már kevesebb mint egy hét van hátra, de már most megerősíthetem: csinálunk egy új God of War..."

A poén a második tweetben csattan: "...ihlette jégszobrot a gyerekem szülinapi partijára! Kratos jégszobra tényleg ütős lesz!"

Jaffe persze később félretette a viccet és elárult egyet s mást az új játékról. Például azt, hogy nagyjából a Mario Kart 7, a legutóbbi Mortal Kombat és az eredeti ICO méretével egyezik meg - bármit is jelentsen ez. Nem egy kimondott független játéknak néz ki, viszont nem is az epikus AAA-kategóriába esik bele.

Nesze semmi, fogd meg jól.

A PlayStation Experience december 6-7. között kerül megrendezésre Las Vegasban.

12.
12.
11.
11.
Raam989
Miután Kratos a tengerbe vetette magát a trilógia befejezésében, a másik oldalon ébred, Róma partjainál. A római istenek rettegnek: God of War 4: The Fall of Rome
10.
10.
Chelseafan1989
kell a God of war ps4-re ugyanúgy ahogy egy jó Gran Turismo ha ezek megvannak mindenki ps4-et akar majd.
De nekem az is elég lenne ha a régebbi God of War-okkal lehetne játszani ps4-en.
9.
9.
ati herceg
Jönni fog.előbb vagy utóbb biztos.És egy újabb csattanós pofont mérhetünk az xboxra.hahaha
8.
8.
Blueberry
Legyen is,minnél hamarabb!!! Ha nem is más, remastered (egyenlőre)
7.
7.
Juha
Biztos HD/pc/wiiu/mobil/kvarcóra version lesz a vége ennek is...
6.
6.
roli33
#3: Tuti hogy lesz új rész! Szerintem Cory Barlog, a 2. rész direktora azon dolgozik, mert nemrég visszatért a Sony Santa Monica Studios-hoz. Vagy ha nem ő, egy másik részleg, de előbb utóbb úgyis lesz 4. rész. :D
5.
5.
A Pulyka
#4: Hát az pont elég :D Es mi lenne a cél?
4.
4.
2pacal
Hát már bocsika de a 3. Rész úgy ér végetbhogy simán lehet folytatni...Kratos teste eltünik és a vér nyomok meg a tengerbe vezetnek...Meg valami távoli villanás is bejáccik!
3.
3.
A Pulyka
Ezt a sutyerákot! A Tartarosz mélyére lokném ezért a viccért.Olyan jo lenne egy új God of war, bár tudom, ez lehetetlen, mivel ugye Kratos végzett magával a harmadik rész végén, meg már minden isten a másvilágon van.De azért mégis orulnék ha valaki készítene egy olyan folytatást, amire azt tudnám mondani, hogy még hiheto is, mert ugye egy ilyen befejezést hogy lehet már folytatni?
2.
2.
Ragnarox007
#1: Csak nehogy 1 bizonyos "Chaos Blade" okozza Jaffe vesztét :D
1.
1.
Yanez
Nekem ne vicceljen Kratos-ékkal!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...