Brit toplista: újra vezet a Call of Duty

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 1.
  • Toplista
Link másolása
A fekete péntek-mánia az Egyesült Királyságba is begyűrűzött, így elsősorban ennek köszönhető, hogy a múlt hét legkeresettebb játéka a Call of Duty: Advanced Warfare lett. A GTA V már csak a harmadik.

A legújabb Call of Duty-játék eladásai 110 százalékkal nőttek a múlt héten, a látványos ugrás azzal magyarázható, hogy a cím PS3-as és Xbox 360-as változatait alaposan leakciózták a fekete péntek apropóján - nem meglepő, hogy az Advanced Warfare-vásárlók 67 százaléka ezekre a platformokra vette meg a címet.

Szintén a fekete péntek miatt erősödött meg a FIFA 15 is, ami végül 1500 eladott kópiával előzte be a GTA V-öt. A Pokémon Omega Ruby és a Pokémon Alpha Sapphire a hatodik, illetve a hetedik helyen kezdett, míg a LittleBigPlanet 3 a tizennyolcadik helyen nyitott. Érdekes látni, hogy a vízválasztó Wii U-címnek szánt Super Smash Bros. annyira nem mozgatta meg a briteket: ez a cím a 3DS-es verzióval együtt is csak egy tizenharmadik helyet csípett meg.

  1. Call of Duty: Advanced Warfare
  2. FIFA 15
  3. Grand Theft Auto V
  4. Far Cry 4
  5. Assassin's Creed: Unity
  6. Pokémon Omega Ruby
  7. Pokémon Alpha Sapphire
  8. Driveclub
  9. Assassin's Creed IV: Black Flag
  10. Minecraft: Xbox Edition
  11. Middle-Earth: Shadow of Mordor
  12. Minecraft: PlayStation Edition
  13. Super Smash Bros.
  14. Disney Infinity 2.0
  15. Skylanders: Trap Team
  16. Dragon Age: Inquisition
  17. Destiny
  18. LittleBigPlanet 3
  19. LEGO Batman 3: Beyond Gotham
  20. WWE 2K15
12.
12.
Nagy következtetéseket nem érdemes levonni a lista alapján, jó áron voltak a top 5 címek, vitték is őket mint a cukrot, mi ebben a meglepő? :D Meg hogy az angolok beltenyészet, igen? Itthon is a legtöbben FIFA-val tolják, még azok is akik amúgy más játékkal nem játszanak.
11.
11.
randall13
8.
8.
Ghost26Dave
O igazzzz ilyeneket mert kell mondani???
7.
7.
Szőrös Car
Beltenyészet népség ez az angol. Nem is várok tőlük sokat.
6.
6.
kopic
És azt nagyon sajnálom, hogy a SO, meg a TMCC ennyire hátul van.:( Az a rohadt Májnkráft meg mindig benne van a top 20-ban.:/
5.
5.
kopic
Másik magyar oldalon látom, h:
Driveclub +999%-os növekedés ! WTF ?!:O
4.
4.
kopic
3.
3.
PaprikaJancsi
A TMCC jól eltűnt. A Nintendo játékok szép helyen állnak a listán. Viszont csalódott vagyok, hogy még mindig a Cod és a Fifa van elől. Amikor ezekben nagyon kevés újdonság van.
2.
2.
DON GONDOCS
#1: 16. bár a briteknél nem túl népszerűek az rpg-k vagyis eddig nemsokat láttam így listán
1.
1.
moonborn
A briteknél nincsen Dragon Age ? Mert nem látom a listán,meg hogyhogy ennyire el van tűnve,sem teszt nem volt róla sem torrent nincsen belőle,én már egy hete játszom vele és még előbb megjelent,már lassan két hete és ahhoz képest eléggé el van tünve
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...