Frissítve: Ma 20 éves az első PlayStation

Ma is van miért ünnepelni, a tortát ezúttal az első PlayStation és így persze maga a PlayStation márka kapja, méghozzá húsz gyertyával a tetején. A mai napig ez az egyik legsikeresebb konzol.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#40
Bojdog szüjinapot playstation xD
#39
Kéne a fenének,nagyon old-school hatása van :( az "sporólt" színű borítás+az a ps logó,inkább maradok a feketénél,de a fehér az még jobb
#38
#37: Bocs, utólag olvastam el az updatet.
#37
Ti ennyire sötétek vagytok?:D Lesz Európába is ,igaz nem a hagyományos módon lehet elérni... Atya ég néhány ember itt wtf...
#36
Imádtam:)
#35
Éljen soká PlayStation!
#34
YanezModerátor
#33: A PE mindkét része atom volt! És azok az átvezetôk!!! :) Reboot please!
#33
PARASITE EVE!

Sosem feledlek!
#32
Gratula.!!
Meghatározó volt az életemben:))
#31
felegyiModerátor
#27: amazonról rendeled 88k körül kijössz újonnan...4napos használtat 75-ért láttam ;)
#30
#29: Sztem lesz EU-ban. Különben nem írnák, hogy 500 € és hogy nem a "a hagyományos kereskedői csatornákon" lehet beszerezni.
#29
#17: Csak USA, és Japán fog kapni belőle.
#28
A legjobb játékok a gt és a crash bandicoot játékok voltak számomra egyértelmüen. Talán utóbbinál jobb játékokkal nem is találkoztam sosem Uncharted ide vagy oda.
#27
Sose feledem micsoda hihetetlen élmény volt PS2-n a GTA3 (nyitott - szabad világa) aztán a Vice City, mai napig kedvencem. Aztán mikor jött a PSP, elsőként vettem, suliba félve vittem el közbe közbe, de sose feledem micsoda csoda volt még a tanároknak is. És még sorolhatnám, szóval sok szépet köszönhetek én is a PSnek... :)

Remélem lassan azért 100 alá megy majd a PS4 és 60-70 körül már elgondolkodok rajta. (egy Forza Horizon 2 hiányzik csak)
#26
#22: igen, azt még én is :) Meg persze sokat még, amiket már előttem említettek. Nekem a kedvenc PS1 exclusive játékom a DRIVER 2 volt :)

Szép idők voltak :)
#25
Volt, és van is otthon egy remek PSone-om, meg egy jopár játék is hozzá.Pár a kedvencek kozul: Resi2-3, Silent hill, Shadowman, Dino crisis 2. Ezeket imádtam, Néha még elő is veszek egy-egy játékot ezek kozul, és újra kiporgetem. Eddig mindegyik Ps konzolbol volt legalább egy, most van mindegyikbol egy :D
#24
#22: Első hsz- Figyelj oda, vagy leszkapsz ;)
#23
Ja és leárazás van a storeon válogatott játékokból, csak nincs külön kiemelve a deals and seals menüpontban. Szerintem befizetek egy uncharted 2-re ha már tényleg olyan jó.
#22
felegyiModerátor
Sok jó címet felsoroltatok, de a Dino Crisis 1-2? Azt remélem mindenki kitolta :)
#21
Volt és van. A legjobb pedig a Metal Gear Solid.