Donkey Kong beperli a Nintendót

Mármint az a fickó, aki gorillajelmezbe bújt 2013 folyamán, hogy a Donkey Kong Country Returns 3D megjelenését népszerűsítse. Állítólag a Nintendo rossz munkakörülményeket biztosított és a férfi szívbetegséget kapott.

A Los Angeles Times arról ír, hogy egy Parker Mills nevű férfi beperelte a Nintendót, miután 2013 nyarán a Donkey Kong: Country Returns 3D népszerűsítése közben megsérült a szíve. Mills egy terebélyes gorillajelmezbe bújt a Los Angeles-i állatkertben tartott bulin.

A férfi ügyvédje szerint a Nintendo illetékesei nem engedték, hogy szünetet tartson, folyamatosan hordania kellett a masszív öltözetet és semmivel sem tudta hűteni magát. A munka olyannyira megterhelő volt Donkey Kong számára, hogy szívének aortája megsérült, emiatt műtéti beavatkozásra került sor. Millsnek azóta implantátuma van.

Egy-egy launch parti tényleg megterhelő lehet a hoszteszek számára, kétségtelen, hogy egy gorillajelmez bizony nagyon nehéz viselet, de mindenki maga dönti el, hogy felveszi-e, vagy sem.

6 komment - szólj hozzá!