Donkey Kong beperli a Nintendót

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 3.
  • Hír
Link másolása
Mármint az a fickó, aki gorillajelmezbe bújt 2013 folyamán, hogy a Donkey Kong Country Returns 3D megjelenését népszerűsítse. Állítólag a Nintendo rossz munkakörülményeket biztosított és a férfi szívbetegséget kapott.

A Los Angeles Times arról ír, hogy egy Parker Mills nevű férfi beperelte a Nintendót, miután 2013 nyarán a Donkey Kong: Country Returns 3D népszerűsítése közben megsérült a szíve. Mills egy terebélyes gorillajelmezbe bújt a Los Angeles-i állatkertben tartott bulin.

A férfi ügyvédje szerint a Nintendo illetékesei nem engedték, hogy szünetet tartson, folyamatosan hordania kellett a masszív öltözetet és semmivel sem tudta hűteni magát. A munka olyannyira megterhelő volt Donkey Kong számára, hogy szívének aortája megsérült, emiatt műtéti beavatkozásra került sor. Millsnek azóta implantátuma van.

Egy-egy launch parti tényleg megterhelő lehet a hoszteszek számára, kétségtelen, hogy egy gorillajelmez bizony nagyon nehéz viselet, de mindenki maga dönti el, hogy felveszi-e, vagy sem.

3.
3.
Nothing
#1: Alapvető különbség, hogy az USA-ban a (legális) munkavállalóknak jogai is vannak. Itthon ügyvéd sem vállalna el, csak röhögne rajtad, hogy minek öltöztél majomnak.
2.
2.
Kb ott is ez a stajsz.
Annyi kulonbseggel hogy ott az ugyved ha megerzi a penz szagot ker 20%ot akkor meg is nyeri a pert es a nintendo fizethet min 10 millio dolcsit.
Itt meg a ceg megkeni.. khm... akarom mondani "megkeresi" az ugyvededet es a birosagot aztan buksz egy hatalmasat es meg a perkoltseget is te allod. Na meg az ugyvedi "tisztelet" dijjat a nagy semmiert.
1.
1.
Csoki80
A megfelelő munkakörülményeket biztosítani kell. És egészségügyileg is alkalmasnak kell lennie a munkavállalónak, amit a munka egészségügyi orvos igazol.
Ha ezek ellenére lett beteg így járt, ha a cég nem tartotta be amit kellett fizet. Legalábbis nálunk így lenne, a jenkiknél nem tudom hogy megy......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...