Donkey Kong beperli a Nintendót

Mármint az a fickó, aki gorillajelmezbe bújt 2013 folyamán, hogy a Donkey Kong Country Returns 3D megjelenését népszerűsítse. Állítólag a Nintendo rossz munkakörülményeket biztosított és a férfi szívbetegséget kapott.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#5
Törölt felhasználó
#4: Igazad van egyszerubb otthon a segelyre varni, vagy jo magyar modjara varni a szupermen ruhas kadar janosra hatha segit, esetleg lopni.
Amugy aszerzodes fogja meghatarozni mit itel a birosag.
Ha nem vol kitetel az egeszsegi allapot akkor bukta a nintendo.
Munka egeszsegugyi vizsgalat mint olyan szerintem az usaban nem kotelezo, max a vallalatok irhatjak elo.
#3
#1: Alapvető különbség, hogy az USA-ban a (legális) munkavállalóknak jogai is vannak. Itthon ügyvéd sem vállalna el, csak röhögne rajtad, hogy minek öltöztél majomnak.
#2
Törölt felhasználó
Kb ott is ez a stajsz.
Annyi kulonbseggel hogy ott az ugyved ha megerzi a penz szagot ker 20%ot akkor meg is nyeri a pert es a nintendo fizethet min 10 millio dolcsit.
Itt meg a ceg megkeni.. khm... akarom mondani "megkeresi" az ugyvededet es a birosagot aztan buksz egy hatalmasat es meg a perkoltseget is te allod. Na meg az ugyvedi "tisztelet" dijjat a nagy semmiert.
#1
A megfelelő munkakörülményeket biztosítani kell. És egészségügyileg is alkalmasnak kell lennie a munkavállalónak, amit a munka egészségügyi orvos igazol.
Ha ezek ellenére lett beteg így járt, ha a cég nem tartotta be amit kellett fizet. Legalábbis nálunk így lenne, a jenkiknél nem tudom hogy megy......