Vadiúj RPG-n dolgozik a Wasteland 2 fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 5.
  • Hír
Link másolása
Az inXile Entertainment új projekt elkészítésébe vágott. Brian Fargo csapata ezúttal is marad a kaptafánál: szerepjátékot készítenek, noha elsőbbséget a Torment: Tides of Numenera munkálatai élveznek.

Bár az inXile Entertainment folyamatosan támogatja a Wasteland 2-t és az elsődleges fókuszt a Torment: Tides of Numenera munkálatai élvezik, már egy új projekt alapjait is lefektette - tudtuk meg a Wasteland 2 Kickstarter-oldalán született bejegyzésből.

"Én és a stúdióban néhányan már egy másik RPG-n kezdtünk el dolgozni" - írta Chris Keenan, a Wasteland 2 fejlesztési vezetője. "Még a folyamat legelején vagyunk, de az újévben még több hírrel szolgálhatunk."

Nagy eséllyel a stúdió ezúttal is azt csinálja, amihez a legjobban ért: hardcore szerepjátékot. Nem titok: a Torment: Tides of Numenera csak 2015 végén lát napvilágot, így a rejtélyes projekt csak valamikor utána érkezhet.

Egy új Bard's Tale-nek is tudnánk örülni, ugye? Remélhetőleg 2015 elején többet hallunk majd az új játékról.

4.
4.
Cellator
Hát igen, a Wasteland 2 után ezek a srácok bármit is készítenek, tuti mindenki odafigyel. Iszonyatosan magasra tették vele a lécet. Várjuk mindkét újdonságot. Long live Brian Fargo & crew :-)
3.
3.
névtelenség
Még mindig évjátékának tartom a Wasteland 2-t.
A játék utóélete sem semmi. Nem csak foltoztak srácok, de temérdeknyi apróságot is hozzácsaptak az alaphoz. Az általatok is cikkezett levelükben volt egy utalás, melyből úgy néz ki ismét valami finomságot készülnek hozzá vágni a kövi patch-hez.

Jah és a day one dlc-s easter egg-jük fenomenális volt.
2.
2.
godach
Jaja Wasteland 2 egy korrekt game a hibáival ellentétben is.
Én most a Dead State-t nyüstölöm, zombi és rpg rajongóknak kötelező.
Megyek is vissza túlélni.
1.
1.
Peterbaan
Őszinte leszek, nekem a Bard's tale kimaradt anno és most sem pótoltam még, de rengeteg jót hallottam róla. Nem akarok elfogult lenni, de nekem ezek a srácok a Wasteland 2-vel bizonyítottak, szóval bizakodó vagyok az ismeretlen projekttel és a Torment: Tides of Numenera kacsolatban is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...