PC-re is megjelenik a Dead or Alive 5: Last Round

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 5.
  • Hír
Link másolása
A Koei Tecmo bunyós sorozata elsőként teszi tiszteletét számítógépeken. A Dead or Alive 5 minden földi jóval megpakolt kiadása - a konzolos verziók mellett - február közepén landol a Steamen. Egyelőre online mód nélkül.

Hihetetlen, de igaz: PC-re is jön a Dead or Alive 5: Last Round - erősítette meg a Koei Tecmo. Az Xbox 360-as, Xbox One-os, PS3-as és PS4-es verzió mellett a steames változat szintén február 17-én várható 39,99 dolláros áron. Az előrendelők további 10 százalék kedvezményben részesülnek. 


Üröm az örömben, hogy az online módot a debütkor nélkülöznünk kell. A kiadó nyilatkozata szerint a megjelenés után három hónapon belül egy patch formájában élesedik a multiplayer.

A Last Round kiadásban számos karaktert és pályát találunk - a korábbi Plus és Ultimate változatok minden extráját tartalmazza a csomag.

5.
5.
Neo1989
Kedvenc verekedős játékom nem olyan HC mint az MK de könnyű tanulni és a játékmenet is laza. Sose egyenlőtlenek a feltételek mint h 2-t küld rád.
Van persze 2 v 2-es harc de sosem unfair.
4.
4.
strike19
Ez annak jó hír aki Arcade CAbin-t épít.
Mert nem kell teli dobálni konzolokkal csak egy PC kell.
3.
3.
Dreadlox
na már csak egy soul calibur hiányzik és teljes a PC-s vágyálom:D majd a Xenoverse lesz az ami ténylegesen is érdekelni fog no meg az MK
2.
2.
biohazard rex
Remélem azért a japán szinkron is választható lesz, mert elég vicces, hogy angolul beszélnek, de a random hörgések/nyögések az eredeti hangon hallhatóak :D
Természetesen előrendelve!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...