TGA 2014: Ismét mozog az új Zelda

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 6.
  • Videó
Link másolása
A The Game Awards egyik legkellemesebb meglepetése volt, hogy a Nintendo ismét megmutatta az E3-on már látott The Legend of Zeldát. Ezúttal ráadásul konkrét gameplayt látunk, Eiji Aonuma játszik a címmel.

A játék során Aonuma és Miyamoto kitérnek néhány érdekességre az új résszel kapcsolatban, megmutatják nekünk a nyitott világ térképét, ami az eddigiek alapján hatalmasnak tűnik.

A látótávolság óriási, és nem is céltalan: amit látunk, oda eljuthatunk, nemcsak a térképen jelölhetünk ki magunknak úti célt, hanem úgy is megtehetjük ezt, hogy belső nézetre váltunk Linkkel. Aonuma szerint ezen kívül egy sor apróságra is odafigyeltek, például arra is, hogy amikor Eponán lovagolunk az erdőben, akkor ne kelljen a fákat kerülgetnünk, derék paripánk mindent automatikusan kikerül majd.

Aonuma megerősítette, hogy a játék biztosan megjelenik jövőre, de azt is megtudtuk - ezt már Miyamotótól -, hogy az új Star Foxra sem kell sokat várni: ez is megérkezik 2015-ben, sőt, ha minden igaz, még az új Zelda előtt játszhatunk vele.

7.
7.
p3ti
#1: Nintendo 3DS XL -> Zelda OOT = rajongó leszel, hidd el.
6.
6.
tardisen98
Ha lesz Wii U-m, akkor végigjátszanám. Mindenesetre látok két eltérést a korábbi Zelda-któl: Link ruhája kék (nem zöld), és, hogy nincsen ott, hogy melyik gombbal mit lehet csinálni.
5.
5.
myrte
Jajj de várom már! Tudom, hogy azért csúszik, mert über brutál király játékká akarjátok tenni, de itt éhezünk! :)
4.
4.
PaprikaJancsi
Nagyon jól néz ki, viszont nem igen kedvelem a játékot magát.
3.
3.
north
Én az eddigiek alapján totál meg vagyok vele elégedve! Számomra az év gameplay videója :D
#1 Ízlések és pofonok, érdemes kipróbálni valamelyiket :D

Azért nem rossz hogy már 7 részét végigjátszottam 7 különböző platformon :D

2.
2.
Yanez
#1: Nálam is kimaradt, de rendesen! :D
1.
1.
godach
Nekem ez a zelda teljesen kimaradt az életemből, de úgy hogy még egy gameplayt sem láttam róla. Nagy számok törvénye alapján, viszont biztos nem lehet rossz ha ekkora rajongótábora van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...