Uncharted 4: A Thief’s End gameplay videó

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A PlayStation Experience erős nyitással vette kezdetét, egy negyedórás gameplay trailer keretén belül ugyanis végre mozgás közben is megcsodálhattuk az egyelőre pre-alpha állapotú Uncharted 4: A Thief’s Endet.

A tavaly év végén bemutatott Uncharted 4: A Thief’s Endből eddig nem sok mindent láthattunk, a PlayStation Experience-en azonban a Naughty Dog végre bemutatta Nathan Drake minden bizonnyal legutolsó kincskereső kalandjának első gameplay pillanatait is. A PlayStation 4-exkluzív akció-kaland valamikor jövőre fog megjelenni.

79.
79.
feher576
Sziasztok
Csak ámulok :) Eszméletlen mekkora egy játék lesz. Az összes része 10/10 , szerintem a legjobb lövöldözős játék ,ami van a piacon. Az is volt , az is lesz :) Ez is 10 /10 lesz már látom, bár gondoltam is , le a kalappal a játékkészítőknek. Tökéletes, gyönyörű, magával ragadó játék, aNaughty Dog kitesz magáért mindig. Ps4 ott van nagyon, mint ugye elődjei is Ps for ever :) köszi hali
76.
76.
Yanez
#75: Megintcsak nem érted, hogy itt nem erről van szó, hanem a játékmenetről, ami nem modernebb lett, hanem teljesen más megvalósításban részesült. Az UC 1 után is jött ki TR, mégis más játékélményt produkált. Ez már kevés volt, a régi recept nem jött be, ezért újítottak a játékmechanikán az új részben, ami nagyonis UC beütésű lett.

Abban egyetértek, hogy Lara Croft alkotta meg a videójátékvilág női Indiana Jones-át, és a maga idejében a legjobb játékok közé tartozott. A Naughty Dog csak egy újabb kincskereső akció-kalandot akart létrehozni, de nem olyat, amely TR koppintás lenne. Ezért az eltérő játékmechanika! Azt viszont nem tagadom, hogy a témát illetően még az is lehet, hogy a TR inspirálta őket, de ennyi.

Amúgy nem vagyok 12 éves, és imádom, és mindig is imádtam a TR szériát is! :)
73.
73.
akifourteen
#57: Neked nem tetszenek Nathan poenjai,nekem meg Lara nyogesei mint ha valami porno filmet neznek,de maga a jatek jo.
70.
70.
JackBauer
Nem hagyom, hogy 69 komment legyen.
68.
68.
Yanez
#67: Nem értek veled egyet, mert az UC és a régi TR-ek közt mindössze a műfaj ami közös, ergo kincskeresős akció-kaland mindkettő, de ez még nem jelenti azt, hogy az egész UC-nak a TR volt a felépítése. A két játék stílusa sokban különbözik, főleg értem ezalatt a játékmenetet. Míg az utóbbi TR-re már egy az egyben rálehet fogni, hogy UC utánzat, hiszen teljesen átszabták a játékmenetet, szinte teljesen olyan, mint az UC-ban.

Ettől függetlenül, koppintás vagy sem, nem értem miért kell egyeseknek ezen rúgózni, miért nem lehet egyszerűen örülni annak, hogy mindkettő jó játék, akár jobb az egyik a másiknál, akár nem, panaszra egyiknél sem lehet okunk.
67.
67.
p3ti
Nem igazán értem ezt a sok utálatot meg kritikát amit szórnak a game felé. 15 percet láthattunk a játékból, ami igenis ígéretes és hangulatos. A grafikával nincsen baj, a hangulat hozza az UC sorozat alappilléreit - én mondjuk nagyon sok elemet véltem felfedezni a LOU -ból, ami mondjuk abszolút nem gond(számomra). Én vakon elő merném rendelni a játékot főleg hogy a Naughty Dog munkája szinte garancia a jó játékokra.

Eléggé érdekesnek tartom hogy itt egyesek azt állítják hogy az Uncharted "alázza" a Tomb Raider sorozatot, holott kb. az UC egész felépítése, ötlete mind a TR sorozatnak köszönhető. Azt ne felejtsük el hogy a TR 96ban indult, az UC pedig 07ben.
65.
65.
crashpipi
Ne ezt a ratyi minőségű Youtube videót nézzétek! Töltsétek le az 1,65 gigás mp4-et!
Azon hibátlanok a színek, a dzsungel zöldje gyönyörű, a faszi rzhája és izzadó bőre meg ver mindent, amit eddig láttunk! :)
63.
63.
kopic
Te jószagú isten !:O

A youtube meg kajak egyre szarabb.:/
59.
59.
tsulok
#57: Nem igazán értelek. Ha téged annyira zavar Nate stílusa akkor már az 1 rész után hagynod kellett volna az egészet (de a 2. után biztos). Lehet velem van a baj, de ha engem nem érdekel egy játék akkor nem fogok még a 4. résznél is 15 perces videókat nézni és hibákat keresni.

"Azt hogy az új TR lopott :)"
Te írtad, hogy nagyon hasonlít az új TB-re. Kíváncsi vagyok mik azok amik még nem voltak az eddigi részekben, de a TB-ben már igen.
58.
58.
A Pulyka
#57: A régi TR-ek annyira hasonlítottak az unchartedre mint a Cod a pacman-hez :D Az új TR 2013-ban jelent meg, ekkor már az osszes Uncharted kinn volt, sot már majdnem a Last of us is.
57.
57.
dzsiádzsó
#50: Pedig nincs élsimítás benne, legalábbis biztosan nem elegendő, biztosan 1080p-s monitoron nézted? Mert én elsőnek laptopon, mondjuk már ott is láttam. Gyűlölet :D? Hát ezt nem tudom mire érted, biztosan az egészet elolvastad, amit írtam. Az mondjuk igaz, hogy utálom az arrogáns faszokat, és a főkarakter az, ezt érezhetted max, de miért gyűlölnék egy játékot? Nincs is értelme.
Ahogy írtam, ha ez a buta poénkodás kimaradna tuti vétel lenne. Nekem még kicsit a dinamikus muzsika is gyengusz benne, az még sokat dobna rajta. Azt hogy az új TR lopott :) maradjunk annyiban, az új TR kicsit jobban sikerült minden téren, mint az utóbbi 3 Uncharted (persz ez szubjektív), meg legyünk őszinték anno nincs TR, akkor ma ezt a videót se láttuk volna valószínű. Nekem azUncharted nem gyűlöletes játék, max bosszantó egy kihagyott helyzet, ami sokkal sokkal jobb lehetne, ha nem lenne ennyire tökfejű a fejlesztőbrigád, mondhatni haragszom, mert elrontják a szórakozásom!
56.
56.
felegyi
Előző részeket még nem vittem végig, az elsőnél szüneteltetem... de ezt meglátva muszáj lesz beszerezni PS4-re, valami nagyon szép! Én sem értem miért fikázzák sokan, már most jó lenne de ez még csak Pre-alpha... várom!
54.
54.
JackBauer
#53: Az átvezető videók hozzák majd a teaser minőségét. Itt is láttuk a végén, hogy a videó hasonlóan nézett ki mint a teaser.
53.
53.
Stranger
Hát azért anno egy rövid kis teaserrel jól eljátszották, hogy milyen lesz a játék grafikája. Valahogy ez már "kicsit" visszafogottabb. Persze ez is teljesen szép és ki tudja, hogy még mi lesz belőle. Egy ilyen rendezvényre kihegyezett demoról nem is lehet sok következtetést levonni. Csak szánalmas már ez a sok marketingfélrevezetés.
52.
52.
kamgecam
#51: +1
Úgy veszem észre hogy leginkább a frissen regisztráltak trollkodnak.(new generation...)
Aki őszinte ahogyan Te is még ha más konzollal rendelkezik is vagy pc-s elismeri a játékot.Csak hát ehhez is kell egyfajta érettség!
51.
51.
aordog
Ez elképesztô. Már egy pár hónapja elhatároztam magam, hogy jövôre a PS4-et akarom. De amikor jönnek az ilyen videók akkor az ember elgondolkozik, hogy az elképzelése még helyén való e vagy sem...
Soha nem volt PS-em, de amit ez a fejlesztôcsapat produkál az számomra elképesztô. Rengeteg kimagasló játék van és nekem pl.: a GTA5 és a Skyrim is az. Sajnálom, hogy valakinek ez kevés, amit ez a gameplay mutat. Kontaklencsét viselek, de ilyenkor örülök, hogy itt nem én vagyok a vak.
50.
50.
simon 555
#46: A TR-en vannak áthallások ebből, nem fordítva...(konkrétan az új TR egy UC wannabe, szerencsére a jó fajtából)
Én komolyan elfogadom ha valakinek nem tetszik a játék, nem tetszhet mindenkinek, de ennél a játéknál a látvánnyal nincs baj. Vagy 5x néztem meg a videót letöltött valós 1080p formátumban és ha itt nincs elsimítás, akkor olyan fogalom, hogy elsimítás nem létezik. Pop in-eket sem láttam, de te tudod.
Nem értem miért érzem mindig azt, hogy az összes kommentedből süt a gyűlölet. Valamilyen érthetetlen oknál fogva persze. Neked nem csupán nem tetszik, de muszáj valamilyen valótlan dologgal bírálnod, fikáznod.
Nate meg ilyen, nem fogják megváltoztatni a kedvedért.
48.
48.
FrankBlack
Hát én aztán eléggé "grafikabuzi" vagyok, de ez szerintem is tényleg gyönyörű. De nem csak a grafika tetszik benne. Tudtam én hogy ez lesz: be kell szereznem egy ps4-et majd később. Már csak abban reménykedem, és arra várok még, hogy előző UC részeket is kiadják egy amolyan "HD Remastered" verzióban, meg az RDR-t is (ugyanis a ps3 kimaradt, és jó lenne akkor már inkább ps4-en pótolni ezeket)
47.
47.
Ragnarox007
#43: Hatalmas UC rajongó vagyok, de ugyanakkor elismerem, hogy bizony vannak benne baromságok, nem is kevés, és maga a játék sem tökéletes (leginkább Nate mozgására gondolok). Viszont ha rám hallgatsz, akkor véletlenül se hagyd ki, mert minden hibája ellenére elképesztő hogy milyen hangulata van, a látványról nem is beszélve, ami hihetetlenül szép, főleg a 2.és 3.része... 2.része is 2009-es, de még mai szemmel nézve is gyönyörű, és poén, de látványban röhögve megeszi a mai játékok 70%-80%-át, s ezt minden elfogultság nélkül írom. Egyébként Nate miatt is érdemes lenne kipróbálnod, mert hihetetlen laza, és sokszor kegyetlen jó beszólásai vannak, még olyankor is mikor éppen repül felénk a gránát meg hasonlók... "Oh Boy"... Szerintem adj neki egy esélyt, mert tuti nem bánnád meg, de ha mégis, akkor vendégem vagy 1-2 sörre :D
46.
46.
dzsiádzsó
Nekem elég erős áthallások vannak az utóbbi TR-ből... Mondjuk az nem baj, mert elég jól sikerült. Sajnos ez a bugyuta poénkodás, de inkább trollkodás (amit valamiért ND-nál szeretnek) agyoncsapja a hangulatot. Pont élvezném a felfedezést, kezdeném beleélni magam, erre ezek a barom beszólások, jesszus... Ez még valakinek tetszik is. Abszolút disszonáns, legalábbis a játék többi része nem ezt sejteti, az komoly akar lenni. Ezért nem szerettem annyira Uncharted-okat, mint valami elb@szott Indiana Jones.
Maga a grafika az nagyon ott van, ahogy kirajzolja a távoli tárgyakat, hát.... Élsimítás az nincs, de pl.: a zseblámpa fénye ahogy a hullámzó vízről visszatükröződik a barlang falára, igazi nyalánkság. Esküszöm, ha lenne kuss opció a csávóra, megszűnnének a bugyuta poénokkal tűzdelt átvezető videók rohannék ps4-et venni a boltba.
45.
45.
simon 555
#43: Igen, a férfi Lara, csak sokkal akciódúsabb(mármint a régi TR-ekhez képest).
Az új TR ezt "másolja" igazából. Szóval ha az bejött, ez is befog.
44.
44.
Yanez
#43: Ha tényleg sikerül majd kipróbálnod, megváltozik a véleményed. ;)
43.
43.
Cipo3
#32: Jól látod nem játszottam vele, de mindenki úgy hirdette mint a férfi Lara Croft.
Szerintem nagyon szép és én pl pont a csillogásoktól tudok kiakadni, amikor nem látom a játékot a sok becsillanástól. Lásd Killzone.

De amit ez a csóka csinál, hogy tényleg úgy mozog amit egy majom is megirigyelne. Valamint gravitációt meghazudtoló verekedéseket visznek végbe (9:53). Nekem nem fekszik és semmi baj nincs azzal ha másnak igen. :) Én elfogadó típus vagyok. Akkor ez a játék nem nekem szól. Majd egyszer ha PS+-ba ingyenes lesz kipróbálom.
42.
42.
Ragnarox007
#38: Úgy látszik ez egy örök rejtély marad, hogy sokaknak miért nem felel meg a látvány... De majd a végleges változat ismét bizonyítja, hogy miért is tartják sokan az ND-t a legjobb fejlesztőcsapatának... Egyébként biztos nem lesz bughalmaz, szóval ettől nem kell tartani :D
41.
41.
Yanez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...