Ingyen EA-játékok a PSN-en

A PlayStation huszadik születésnapja alkalmából az Electronic Arts egy igazán nagylelkű ajánlattal lepi meg rajongóit. Három játékuk ugyanis most ingyen tölthető a PlayStation Networkön keresztül.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#34
Az EA lassan nagyon kezd kitenni magért a múlthéten a Titanfall is 5 EUR volt...
#33
#30: Gondolkoztam amit mondtam, írtam és túlreagáltam a dolgot. Elnézést kérek, hogy itt háborogtam, utólag megbántam a dolgot.

Azért lettem ideges mivel cseréltem volna Far Cry 4-re +3.5k és pont 6.-án este akartam elcserélni, de az illető megtudta és visszakozott, erre felidegesítettem magam, na mindegy. Szóval elnézést kérek a hangvételemért :)
#32
A mai napon a PvZ mar nem toltheto le??? Vagy en latom rosszul h 12 k az ara? Ha lekestem igen szomoru leszek. T_T
#31
#29: Nekem például megvolt az Arkham Asylum előbb, mint PS+-on lett free. Valahogy racionális emberként, nekem eszembe se juott, hogy most akkor adjanak DLC kódokat hozzá, mert ez nekem már megvolt.
#30
#26: Ne hisztizzél, már itt mint egy ribancXDD Ennyi erővel az összes játékot, ami PS+-ra kerül, már megjelenéskor ingyen kéne adni nem? Ja várjál már, akkor 0 bevételük lenne???? Ja és azt áruld már el nekem, hogy ez miért kibaszás veled szemben?? Lesz egy kazal emberrel, akivel együtt tudsz gamelni. Szerintem, aki megvette annak nem törlik le a PSN-jéről! Tehát nem látom, hol a kibaszás??? Nem tudom ti, melyik világba éltek, de néha olyanokat szólaltok meg, hogy a hajamat tépem:O Legutóbbi best of megszólalás, a Sony az üzleti évében 280 millió dolláros veszteséget ért el. A gyerek megszólal: az anyavállalat már a csőd szélén áll! WTF:D:D:D:D:D:DD::D???? Szedjétek már össze magatokat.
#29
#27: Jójó, de ne 4 hónap után + semmi pluszt nem kaptunk azért amiért megvettük, például 1 milla coin vagy mit tudom én..., én érzem magam becsapva.

Anno TeamFortress 2 is FTP lett , de aki megvette az prémium tag lett, itt semmi, ez fáj a legjobban.
#28
#26: Egy hónapja amikor megjelent a ratchet trilógia a vitára is, megvettem az első részt, rá egy hétre ingyenessé tették.
#27
YanezModerátor
#26: Ezzel a logikával semmit se adjanak ingyen, mert bármilyen cím lesz az, mi van azokkal, akik már megvették? :D
#26
Szép gesztus, kivéve PS4. Aki megvette a PvZ-t azzal mivan? Átbaszták, hogy 4 hónap ingyenes a játék, sőt ps + nélkül is letölthető? Azért ez kibaszás azoknak akik megvették, persze hogy nagyon jót tett most az EA, de azért ne basszon már ki azokkal akik megvették a játékot 4-5 hónapja...
#25
#22: Gondolom idén nem akartak már megint az év legrosszabb cége lenni. Gyorsan nyomtak már valami akciót.
#24
Tartsa meg a jó szokását az EA. Havi 1 ingyen ps játék jó reklám. Bár én így megvettem több játékukat is.
#23
#16 ps4re augusztus 22.en jelent meg az EUban uh igen...az par hónapja volt
#22
Ez az EA egyre jobban hasonlìt arra a cègre mint amit megismertünk annó!:)
#21
Már szedem is!!! Plants vs zombis
#20
YanezModerátor
#17: Igen! :)
#19
király pvz gw töltelek
#18
#11: Azis az, de az csak ps4-re
#17
Szal leszedem ingyen és örökre az enyém?
#16
#15: Pár hónapja? Nyár eleje óta megvan és toljuk rendesen. XO-ra előbb jött ki ennyi.
#15
csak volt...de pár hónapja kiadták ps4re is, csak pillanatnyi ezkluzivitást élvezett xboxon