Átcsúszott a jövő évre a Halo: Spartan Strike

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 8.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg a héten a Halo: Spartan Strike, sőt 2014-ben már biztosan nem próbálhatjuk ki a Halo-sorozat legújabb spin-off játékát. A The Master Chief Collection a hibás.

A 343 Industries még pénteken jelentette be (csak éppen mi a hétvégi forgatagban elfeledkeztünk róla), hogy mégsem jelenik meg a Halo: Spartan Strike az eredetileg tervezett időpontban. Eszerint a játék december 12-én landolt volna az online üzletekben, a jelenlegi álláspont szerint viszont csak 2015 elején játszhatunk vele.

A fejlesztők a Halo: The Master Chief Collection körüli problémák miatt kényszerültek a megjelenés átütemezésére: "Habár rendkívül izgatottak vagyunk emiatt az új Halo-élmény miatt, továbbra is az a legfontosabb feladatunk, hogy megoldjuk a Halo: The Master Chief Collection matchmakingjével kapcsolatos gondokat. Ennek megfelelően döntöttünk úgy, hogy áttesszük a Halo: Spartan Strike megjelenését 2015 elejére."

A Spartan Strike a 2013-as Spartan Assault szellemi örököse, októberben jelentették be PC-re és Windows Phone-os kütyükre.

1.
1.
anarchoid
Buta arcade game , mitol "Halo-élmény " ? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...