A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések és filmpremierek. A karácsony előtti levezetésben főleg kiegészítéseknek és portoknak örülhetünk, de most debütál az új Lara Croft-játék is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
Hearthstone GvG miért hiányzik ?
#11
#10: Rodriguez-nek van egy egyéni stílusa, ez valakinek vagy át jön vagy nem.
#10
#8: Nekem is pedig mindenhol nagyon-nagyon lehúzták. Ugyanez a Machete 2vel is. Igen, rosszabb mint az előd, de még így is szórakoztató volt nekem. Tudni kell hova tenni. Ezek a direkt ZS kategóriás megoldások nekem pont hogy tetszettek, és igen, picit viccesek voltak.
#9
Látták?Nem csütörtökön lesz a premier?
#8
YanezModerátor
#7: No látod, a Sin City 2 nekem igenis bejött! :)
#7
#6: Az ilyen hosszú kihagyás után készülő folytatásoktól soha nem lehet semmi jót várni. A Sin City 2 is mekkora hulladék lett már. Mintha valaki megírta volna az első rész paródiájának forgatókönyvét, és véletlenül azt filmesítették volna meg.
#6
YanezModerátor
#1: Ismerőseim már látták, és a véleményük egyértelműen az volt, hogy rém gyenge. Nekem ezt sokk volt hallani, mert az első része nagy kedvencem, és számítottam rá, hogy ez is hasonló szintet produkál. Azért remélem nekem valamennyire bejön, elvégre az IMDB is elég pozitív a maga 6.7 pontjával. :)
#5
#3: Én max akkor veszem meg ha a baráti körömben is megveszi valaki. Láttam róla coop videót és úgy elég szórakoztatónak tűnik. Egyedül nem vágnék bele.
#4
Valamint nézétek meg a Cargo3 című kis játékot tudom indihorrorbol már több van az egésségesnél, de egy próbát megér.
#3
Tomb Raider- végre egykis arcade-akció kaland.
#2
#1: Én is, azért jó idióta címe van ^^
#1
Dumb and Dumber - kiváncsi vagyok mit hoztak ki belöle így 20 év után :)