Immáron STALKER Apocalypse néven fut az Areal

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 12.
  • Hír
Link másolása
Emlékeztek még a West Games közösségi finanszírozásból készülő posztapokaliptikus játékára, az Arealra? A srácokat nem törte le a korábbi kudarc, megváltoztatták az alkotás címét a jól csengő STALKER Apocalypse-re.

Nem jött össze a West Gamesnek az Areal felfuttatása. A júliusban indított Kickstarter-kampányt törölte az oldal üzemeltetője, miután plágiumvád érte a fejlesztőket, mondván a koncepciós rajzokhoz több elemet is átvettek az eredeti S.T.A.L.K.E.R.-ből. Ez nem tetszett a Survarium fejlesztőinek, akik között szintén jó pár ex-GSC-s tagot találunk.


A West Gamest nem törte le a nyári kudarc, átnevezték az Arealt STALKER Apocalypse-re, ami kétségtelenül könnyebben utat talál a játékosok szívéhez. Most a World Wide Funder oldalán indítottak finanszírozási kampányt, a játék elkészítésére 600 ezer dollárt kérnek. A címet már levédették, nem lesznek belőle szerzői jogviták. Figyeljétek meg: nem olyan mozaikszóról van szó, mint a S.T.A.L.K.E.R. esetében.

A játék PC-re készül elsősorban, de esély van az Xbox One-os és a PS4-es verzióra is.

9.
9.
hedzsooo
#8: Ez sajnos így van, ezt a projektet inkább én is (meg rajtunk kívül nálunk jobban hozzáértők is egyébként) az igen gyanúsak közé sorolom az ígéretes helyett.
8.
8.
Teuton
A gond csak az hogy a stalker jogai továbbra sincsenek náluk, meg fogják őket b*szni. Másik meg, nem bízom bennük, bűzlik az egész dolog, nagyon nem a stalkert akarják folytatni hanem csak zsebet akarnak tömni.
7.
7.
markoci555
#2: Alex Grey kép :D kicsi a világ
6.
6.
piskóta
Ki nem bassza le a nevét? A lényeg, hogy legyen olyan jó mint amilyen a STALKER volt. Nincs még egy olyan játék, ami annyira le tudott volna kötni mint az. Szóval, én szeretettel várom.
5.
5.
mestermagyar
#4: Ezeket mind én készítettem!
4.
4.
mestermagyar
G.T.A., C.O.D., M.I.N.E.C.A.R.F.T.
3.
3.
Rakottkrumpli
#1: Semmi ilyesmi, csak gecire oda kellett fogatni a sötétséghez, nehogy a tűz leszaggassa.. :P
2.
2.
turleysqt
#1: Ugyanezt akartam linkelni, ennél pofátlanabb dolgot ritkán látni :))
1.
1.
markoci555
Nem olyan mozaikszóról van szó, csak véletlenül minden betű jobb aljában csavar van a táblán :D
G*cik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...