Visszatért a Hatred, Gabe Newell elnézést kért

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 17.
  • Hír
Link másolása
Most már akkora a felhajtás a Hatred körül, hogy maga Gabe Newell is elkezdett foglalkozni vele, sőt ő maga kért elnézést a fejlesztőktől, amiért levették a Steam Greenlightról a játékot.

Pörögnek az események a Hatred körül, ami a koncepciójának köszönhetően nemcsak a játékosokat osztja meg, de láthatóan a Valve-nál sem tudják, hogy mit kezdjenek vele. Tegnap írtunk arról, hogy a Steam előszobájának tekinthető Greenlightról levették a játékot, ami a fejlesztők szerint abszolút nem volt jogos az üzemeltetők részéről.

Nos, úgy tűnik, utólag ezt a Valve is belátta. A Hatred visszakerült a Greenlightra, sőt maga Gabe Newell kért elnézést a Destructive Creationstől a történtekért. Üzenetét a srácok meg is osztották velünk: "Tegnap hallottam, hogy levettük a Hatredet a Greenlightról. Körbekérdeztem, hogy miért csináltuk ezt, és kiderült, hogy nem volt jó döntés a részünkről, ezért újra feltesszük a játékot. Elnézést kérünk, elvégre a Steam arról szól, hogy eszközöket adjunk a tartalomgyártók és a játékosok kezébe. Sok sikert a játékotokhoz!"

Köszi, godach!

35.
35.
Chrysh
#34: Még vmi eszembejutott!!!

Aki panaszkodik az ilyen agyatlan gyilkolászás miatt, az árulja el nekem, hogy a következő játékot miért nem tiltják be?

Plague Inc. (A nem látod, hogy halnak meg az emberek nem ér:)

Mondjatok egyetlen okot, kíváncsi vok a válaszokra.
34.
34.
Chrysh
#32: Hát igen, amikor az ilyen erőszakos játékoknál feszegetik az emberség kérdését, nagyon kevesen gondolkodnak el az ún. "üzletemberségen" is. Eközött a két emberség az erkölcstana között pedig sajna csak ritkán átfedés. Itt sincs másképp, és ha felfirkantja a játékra, hogy pl 21+ akkor utána aztán lehet panaszkodni bárkinek egy ámokfutás miatt, csak neki nem, ugyanis ő így megtette a megfelelő óvintézkedéseket, innentől kezdve már az üzletemberség részére fog jobban ráfeküdni.

A másik meg az, hogy ne temessük a játékot, hogy agyatlan öldösés, sztem kell lennie benne vmi történetnek attól, hogy ezt még nem fejtettik. Ha ilyen nincs, na akkor felmerülhetnek erkölcsi dilemmák.
33.
33.
pumab
https://www.youtube.com/watch?v=5vRK_PRkLTk
32.
32.
Juha
Pont ez a "tiltakozás" szüli meg a jó eladásokat, ezzel úgy beindították a hype-vonatot, hogy már nem is tudnának kiszállni. Ha nem erősködnének ilyen játékok ellen, akkor soha nem is hallottunk volna róla a legtöbben, de így már azért rengeteg emberhez eljutott, hogy "ugyan mi is ez, próbáljuk ki!"

Ha meg tényleg valóságszerűen lesznek ábrázolva az áldozatok szenvedései, akkor ez lehet inkább pozitív, mint amikor csak minden második játékban fejbelövök valakit, vagy levágom a fejét, kiszakítom a gerincét stb., vagy félbeharapott zombik jönnek ellenem. Itt akár el is gondolkozhat az arra hajlamos játékos, hogy tényleg akarja-e ezt a valóságban is megélni.

Ha ez a játék erőszakra nevel, és be kellene tiltani, akkor az esténként minden csatornán minden nap látható "krimi" sorozatok nagy része is tiltólistára kerülhetne, mert már évek óta csak ez megy mindenhol (gyilkos elmék, gyilkos számok, gyilkos gyilkosok gyilkosai... stb.).
31.
31.
Mortician
#30: Azokra a feminista szülőkre gondolsz, akik egyfolytában osztják az észt és közben leszarják a kölykeiket? Mérvadó a véleményük, mondhatom. Annyira képmutatóak vagyok, hogy az hihetetlen. Más ugyanennyire erőszakos játék hírénél meg pont az ilyen embereket köpköditek, hogy mennyire ostobák. :)

Mellesleg már első helyen van Greenlight-on, szóval ennyit arról, hogy senkit se érdekel a játék.

30.
30.
Neo1989
Szerintem nem kellet volna elnézést kérjen semmi rosszat nem csinált.
Az efféle játékok miatt mondja pár feminista szülő h a "Videojáték erőszakossá tesz" És ezt én úgy imádom hallgatni :(.
Le kellet volna lőni az egészet.Mondjuk szerintem így is bukás lesz, de mind 1.
28.
28.
Extol
Az állatokkal nem foglalkozik senki?? Hogy ne öljünk civil embert az aztán fontos! A PL far cry legújabb részében meg védett állatokat kell levadászni ez inkább vérlázító mint a civil gyilkolászás, amihez már hozzászokott a nép Postal-GTA-Etc u
26.
26.
amperovszki
#25: "amerikában még sose ámokfutott senki"

pl. a napokba se
25.
25.
amperovszki
amerikában még sose ámokfutott senki

az amerikai ámokfutások akkor kezdődtek, amikor ez a game jövőre, 2015-ben megjelent
13.
13.
amperovszki
az aggodalmaskodóknak, hogy ez nem csak egy fullagyatlan hent lesz

"- Discovering the plot evolving in a non-linear way." (a steampowered-ről)

(magyarul kábé: "Fedezd fel a nem lineárisan kialakuló cselekményt."
12.
12.
amperovszki
"Visszatért a Hatred, Gabe Newell elnézést kért"

É-L-I-E-N !!!
10.
10.
névtelenség
#7: Támogatja a szólásszabadságot?
8.
8.
giga321
Engem érdekel ez a játék. GTA ban is lehet ölni civileket meg minden nagyobb sandbox címben. Jó igen tudom, hogy itt kifejezetten ez a cél, de le..arom. Ez egy játék és egy játék miatt sem fogok vérengzõ, õrült, tömeggyilkossá válni. Ahhoz kicsit több kell.
7.
7.
kopic
Ne már !:( Gabe mit csinálsz ?!?!:/
6.
6.
strike19
Jobban örültem volna ha az lett volna kí írva:
Visszatért a Half Life 2 EP3 ,Gabel Newell elnézést kért a késésért.
5.
5.
Skyer
3.
3.
lesik20
Ejj, en azér egy 21+ korhatárt raraknek
2.
2.
névtelenség
El nem hiszitek mekkora nagy seggfájás megy a sjw hipsztereknél emiatt.
Dühükben elkezdtek kampányolni, hogy a fejlesztők rakják be a videojátékosokat karakterként, hogy jól le legyenek mészárolva.

Mint ha bárkit is izgatna a dolog...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...