Egyre biztosabb a Red Dead Redemption folytatása

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 18.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar Games illetékese elhintett pár gondolatot a Red Dead-sorozat legújabb részéről. Szerinte a folytatás csak a "kapacitáson és az időzítésen" múlik, és jelenleg nincs mit bejelenteniük - de nem úgy 2015-ben!

A Red Dead Redemption masszív kritikai és anyagi sikert ért el, és bár még nincs bizonyíték arra, hogy készül a folytatás, a Rockstar bizonyára nem hagyja parlagon a címet.

A Rockstar Newswire-en olvasható kérdezz-felelek során a fejlesztő úgy írta, hogy "csodálatos látni az izgalmat és lelkesedést a Red Dead-sorozat iránt, még öt évvel a Redemption megjelenése után is".

Nem titok, a fejlesztőt is foglalkoztatja a Red Dead Redemption, a Bully és az L.A. Noire folytatásainak kérdése - gyakorta kikérik a rajongók véleményét is -, de ez nem jelenti azt, hogy végül új részt kapunk hozzájuk. 

A stúdió sok játékot akar készíteni, ám minden "kapacitás és időzítés kérdése". A Rockstar megköszönte a rajongók kitartó támogatását és egyben megígérte, hogy 2015-ben új bejelentések jönnek.

Red Dead-bejelentés jövőre? Izgalmasnak hangzik, főleg hogy a korábban kiszivárgott infók szerint a folytatás a kooperatív módra koncentrál majd! Köszi, Kupai97!

8.
8.
Blueberry
Nem számít :) megvan ami kell hozzá,cs ne multira kihelyezett legyen mert az a ps4 gyengéje :( +aki ért hozzá:a witcher3 is ilyen lesz? (Pluszban kell mellé ps+)
6.
6.
respectpele10
#5: Én is reménykedek benne. Ha meg nem, akkor SZLAMB. :/
5.
5.
SwordFish
#3: biztos lehetsz benne, hogy nem fog jönni x360-ra és ps3-ra.
4.
4.
valti61
aáááaááaááaáaáaááaáaaáaaáá VÉÉGRE imádtam az rlőzőt
3.
3.
sc00by02
Ne csak PC-re jöjjön... x360 és ps3 is :D THX* R* ;)
1.
1.
GegeWarrior
Király, csak ez a rész jöjjön PC-re is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...