Visszatért a GSC Game World

Bő három éve annak, hogy a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztői feloszlottak, azonban az ukránok olyan meglepetéssel rukkoltak elő a minap, amire tényleg nem számítottunk: újra munkába álltak, a GSC visszatért!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#8: 1.) Igazad van, elnézést az elírásért.
2.) Később is átmehettek sokan hozzájuk, de ez nem változtat azon hogy már jóval előtte létezett és nem akkor alakult.
3.) Konkrétan nem írták de nagyon úgy jött le a megfogalmazásból.
#9
Ez egy nagyon jó hír! Remélem valami hasonlót alkotnak, vagy esetlegesen megcsinálják a 2. részt. A stalker sosem volt a legszebb és a legstabilabb játékok egyike, de úgy érzem, hogy a széria nálam a top5ben benne van. BTW nemrég néztem a survarium cuccot (csak a honlapot), és már tele volt csalókkal, ha jól rémlik volt black list is, ezért is jobban örülnék valami single player cuccnak.
#8
#7: Ha már kötözködsz a cikkíróval:
1.) Az A4 az a lapméret vagy autótípus, ők meg 4A Games
2.) Az, hogy előbb alakultak, nem jelenti, hogy a GSC feloszlása után nem mehettek át emberek hozzájuk.
3.) Sehol se láttam leírva, hogy a motorral bármi probléma lett volna, csak azt, hogy az új játék ugyanazt fogja használni.
#7
Több hiba is van a cikkben: egyrészt az A4 még azelőtt levált hogy a GSC feloszlott volna, másrészt a leghihetőbb hírek szerint nem az új motor jelentett gondot hanem az hogy a STALKER jogokat birtokló emberrel nem tudtak kiegyezni, harmadrészt meg ez az egész nem ad magyarázatot arra hogy miért is nem vállaltak fel egy másik játékot (pl visszatérés a Cossacks-hoz) a feloszlás helyett.

Én mindaddig szkeptikus maradok amíg többet meg nem tudok.
#6
#4: Miért ne? Nekem a Clear Sky jött be a legjobban, a frakciókhoz való csatlakozás miatt.
Csak a töménytelen bug miatt sokszor majdnem kitéptem a hajam, de mondjuk ez jellemző a többire is.
#5
Kár örülnötök, mert egyáltalán nem biztos, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2. része készül, a régi vágású játék nem feltétlenül takar egy újabb kalandot a Zónában, csak mondom;) Persze én is annak örülnék a legjobban, de tőlük szívesen fogadok mindent!
#4
Végre...vissza a zonába...jöjjön a KETTŐ......csak nehogy clear sky legyen....
#3
Egy helyen azt olvastam, hogy a 25-40 -es publikumnak szánják, és semmiféle gyerekes, árkád stílust nem képvisel majd. Ezidáig a Mirror's Edge 2 és a Witcher 3-at vártam a legjobban, de ez most beelőzött mindent.
#2
Végre kapunk egy keményvonalas fpst, regeneráció, fedezékrendszer nélkül.
#1
HATALMAS LIKE!
Nyáron játszottam ki mind a 3 részt és már nagyon várom, hogy vissza térhessek a Zónába :)