A jó, a rossz és a csúf

Sokatok már az ajándékok becsomagolásával vagy a karácsonyfa beszerzésével van elfoglalva, így talán lemaradtatok pár érdekes témáról. Itt az ideje bepótolni: vegyetek magatokhoz pár szelet süteményt és olvassátok el összefoglalónkat.

Kommentek

#18
Minden kommentol fuggetlenul ami itt elhangzott, amikor elsőre hallottam a játékról azt hittem, hogy a kevesbe értelmes réteg odaáig lesz érte aztàn ahogy előre haladt a dolog kiderült, hogy képtelenek idézőjelben látni az erdőt a fától, és pont ők vannak teljesen kiakadva, amikor semmiben sem különbözik ez a játék a többitől, csak nincs körbeszinezve a gyilkolás oka, akár a jelenlegi játékok görbe tükrének is fellehetne fogni, én várom mi lesz belőle, bátrak a srácok, hogy ilyenbe fogtak bele!
#17
#6: Ne írd le helyettem. Miért szeretnék vele játszani? Azért mert kíváncsi vagyok. Kíváncsi vagyok mert érdekel lesz e párbeszéd. Fog e gondolkozni a gyilkos. Lesznek e érzelmei, vagy csak egy pszichopata lesz. Mennyire mennek el a brutalitásban a fejlesztők. Ez nem vágy. Egyszerűen kíváncsiság, mert ilyen még nem volt. Ha most egy űrlény aki lezuhan, azzal kellene vadászni és túlélni úgy hogy embereket eszel, az is érdekelne. Mert olyan sem sűrűn volt.

Végezetül: Nem azokkal van baj, akik erre felkapják a fejüket. Azokkal van baj, akik azt hiszik ha már egy pisztolytáska lóg a lábán az áldozatnak, akkor az jogos.
#16
SLi
#15: svájcban magasabb arányban van fegyver a háztartásokban mint amerikában
#15
#11 amiről te írsz, az Amerika. Ott minden családban alap dolog, hogy fegyver van a kiskomódban. Inkább ne is vegyük egy kalap alá Amerikát bármely más országgal...
#14
#12: Sokan mondanak ilyet,aztán beülnek god of warozni...ez egy gusztustalan játék,de egy kopasz elmebeteg mészárlása már dejó...az gamereknek való...ne legyünk már idiòták...ha nem ez akkor másik 20 játék lesz gyilkolászós...csak azok más tálalást kapnak....witcher 3,gta5,dragon age,cod,bf...stb stb...mindegyikben ölni kell még egy Rayman-ben is csak az de cuki...az erőszak benne van szinte az összes játékban,max a flower vagy journey félében nincs de azt meg nem veszi a nép mert nem látványos....mondjuk én szerettem a flower-t...
#13
#10: Karácsonyi csoda bizony! Most sem hiszek a szememnek!
Randall +1!
#12
Kurva nagy buli, ahogy meg van animálva egy nő pisztolycsővel a szájában ahogy könyörgés közben leröpül a feje. Sok aberrált fasz akinek ez tetszik komolyan. Ez tény, nem vita tárgya
#11
#7: Ehhez hozzá kell még tenni a fordítottját is amit sokan elfelejtenek: ha valaki eleve hajlamos az erőszakra (rosszabb esetben könnyen befolyásolható vagy labilis is) az egyértelmű hogy inkább fog lövöldözős játékokkal játszani mint például a Farm Szimulátorral.
Ezért lelnek majd a mozis vagy iskolai lövöldözők számítógépén Battlefieldet és kodot, nem pedig Patriciant vagy Raymant.
#10
#7: Édes istenem... Nem hiszem el ha nem látom! Randall, az elsö értelmes, konstruktív mondatod! Ez egy karácsonyi csoda! Ezért már megérte feljönnöm! Vissza adtad az emberiségbe vetett hitemet! Hála neked, mostmár újra ide fogok járni. Köszönöm Randall! ;D
#9
Olyan vicces, hogy ahol épp hogy csak megemlítik ezt a Hatred-nevű játékot, ott azonnal kitör a botrány. Az egyik banda a játékot csépeli, a másik pedig azokat akik a játékot.

Tehát hiába kedves pacifista barátaim, itt ti is ,,erőszakosak" vagytok valamilyen szinten, hiszen könyörtelenül lerohantátok a játékot és a fejlesztőket...
#8
#7: +1
#7
#6: Egy épeszű felnőtt ember helyén tudja kezelni az analóg és digitális világot, és nem kerít ekkora feneket egy ilyen játéknak.
Régen nem készültek ilyen játékok és filmek, mégis volt két világháború.
#6
#5: "Nem leszek tőle se jobb se rosszabb."

Kíváncsi vagyok, de tényleg, írd le nekem, hogy miért szeretnél ezzel a játékkal játszani! Miért várod? Mondj egy ép okot, hogy ez a játék mitől jó.

Mielőtt te bármit is írnál, leírom helyetted, és kíváncsi vagyok az érveidre:
Egész egyszerűen azért várod ezt a játékot, és azért szeretnél vele játszani, mert kiélheted benne magadat és a fantáziádat.

Értsd meg: itt nem arról van szó, hogy tömeggyilkos leszel-e ettől a játéktól vagy sem. Itt arról van szó, hogy aki ilyen játékokkal tölti a szabadidejét, és ez tetszik neki, annak elmebeli problémái vannak. Egy épeszű, jóakaró felnőtt ember nemhogy nem játszik az ilyen játékokkal, történetesen messze elkerüli.

És ezt most nem bántásból írom, én nem ismerlek téged, nem is mondhatok semmit a nevedben, ez egy általános probléma, amit sokan még csak észre sem vesznek.
Az már az egésznek a csúcsa, ha valaki ezen ingerek hatására kimászik a saját beteg fantáziájából és meg is valósítja azt.
És akkor gondolkozzunk el azon, hogy mennyivel szebb lenne a világ, ha nem készülnének ilyen játékok és filmek...
#5
#4: Én azon csodálkozom, hogy van valaki annyira gyenge jellem, hogy egy nyavalyás játékra kell fognia a pszichopata hajlamait.
Én várom a Hatred-et. Nem leszek tőle se jobb se rosszabb. Akik meg igen, azoknak a vajas dobozon a késtől is feláll a pöcsük, nem kell azoknak Hatred!
#4
#3: +1

De ilyen például egy CoD vagy egy Battlefield is...
Ott is annak örül mindenki, hogy "azta lőttem egy headshoot-ot!"
És akkor csodálkoznak, hogy Amerikában annyi ámokfutó, meg gyilkos van.
Vicc az egész komolyan...
#3
Az egész játékipar az erőszakról szól. Csak mindenki mást kifogásol. Szerintem pl az orvvadász szimulátorok a legfelháborítóbbak.

Aztán ott a Skyrim. Van hozzá egy mod ami lehetővé teszi a gyerekek lemészárlását, csonkítását stb, az pl egy roppant népszerű mod, megdöbbentően nagy a feedback rajta, ami tükrözi a játékosok (meg amúgy az emberek) értékrendjét.
#2
Postal...és evvel el is mondtam mindent, csak ez épp komorabb hangulatú uh...
#1
Pontosan, gta-ban sem vagyunk angyalkák. Aki azt irja hogy milyen rossz, erőszakos a Hatred és gta-zik(zott) az álszent.