Dragon Ball Xenoverse látnivalók érkeztek

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 22.
  • Videó
Link másolása
A Dragon Ball Xenoverse is hallatott magáról a hétvégén, a Jump Festa apropóján egy hosszabb gameplay trailer és nem kevesebb, mint tizenhat screenshot, illetve concept art ütötte a markunkat.

A Dragon Ball Xenoverse február 13-án érkezik meg Európába, a játék - amiben saját karakterünk is lehet majd - nemcsak PS3-ra és Xbox 360-ra, hanem most először PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelenik.


15.
15.
gép13
A Dragon Ball Battle of z az tényleg szar!!!!!Az viszint,h jön egy ilyen game engem nem fog érdekelni,h milyen az irányíthatósága ha még olyan is benne van,aki a sorozatba csak hallomásra!Nektek semmi sem jó,de csak ti nem vagytok játékra teremtve(MEGMONDÓ!!)
MONDOM Battel of z az tényleg durván nehéz kipörgetni,ha ki lehet!Dragon Ball Xenorverse-vel kapu egy olyan játékot ,ami az adott témakörben(dragon ball) Lenyugtasson legalább 2 évre minket,legalábbis engem!Gondolja meg ,aki leszolná!Nem hiszem,h játszott vele és úgy szolta le!!
14.
14.
PrimYaz00
#6: irtó gyenge ez a komment. ez az egész ember úgy szar ahogy van. véleménnyel, nem lenne gond, na de a kép???2014-ben többet várnék, mint 1 trollkodás.
12.
12.
Megmondókapitány
#8: Igen persze te fogyatékos, Yanez akarja rád erőltetni a véleményét!
"írtó gyenge a grafika. az egész játék úgy szar ahogy van. az ötlettel nem lenne gond, na de a megvalósítás??2014-ben többet vár az ember. a ps2-es budokai tenkaichi 3 jobban néz ki ennél a sz@rnál."
Egy darab szerintem nincs az egészben, nincs semmi ami azt sugallná hogy ez a te VÉLEMÉNYED. Tényként hánytad ide, hogy mekkora szar a játék amúgy egyáltalán nem csúnya kinézete és erre 1 nála sokkal régebbi, ezerszer rondább játékot szebbnek neveztél. Ha valamiről véleményed van, akkor azt úgy is mondd. Semmi vélemény erőltetés nem volt benne, egyszerű tény, hogy ez a játék szebb az elődnél. Neked nem felel meg? Oké. De ettől nem a játék lesz a szar, hanem SZÁMODRA lesz az.
11.
11.
Chelseafan1989
én nagyon gondolkodom hogy előrendelem a ps4-es verziót de még nem döntöttem el.
Majd még attól függ, hogy jön-e valami más játék februárba ami jobban érdekel.
10.
10.
ati herceg
Bárki bármit Krillin a legnagyobb arc :)
9.
9.
hedzsooo
Szép lesz ez, egyébként sem a végleges verzióból mutatták a látványt ebben az előzetesben, ahogyan azt ki is írták benne,
8.
8.
Dark_Temptation
Miert vagy ilyen eroszakos es offensziv?? Azert mert elternek a nézeteink ram akarod eroltetni a te velemenyed??? Noj mar fel. Szerintem nm szep egyaltalan. Kockas az osszes karakter. Sokkal kevesebb polygonbol allnak egyszeruen szornyu
7.
7.
Yanez
#6: Mi van??? Sürgősen rohanj szemorvoshoz! Ez neked jobb látvány?:

http://i.ytimg.com/vi/0F9DjM_mBK4/maxresdefault.jpg

Anno nagyon szép volt, de a fenti trailerben sokkal jobb.
6.
6.
Dark_Temptation
írtó gyenge a grafika. az egész játék úgy szar ahogy van. az ötlettel nem lenne gond, na de a megvalósítás??2014-ben többet vár az ember. a ps2-es budokai tenkaichi 3 jobban néz ki ennél a sz@rnál.
5.
5.
hedzsooo
#3: Az értelmesebbek mindig tudták, hogy a PC-t kár kihagyni, most sajnos majd még jobban meg kell válogatnunk, hogy mit veszünk meg PC-re, hiszen a kínálat nagyobb lesz, de a minőség lehet csak fel lesz hígitva mégjobban. Másrészről én örülök neki, vmint igen, jól látod. :)
4.
4.
Dreadlox
#3: jól teszik, mert hosszú távon kamatozik majd ez nekik, ugyanis ha steam-en megjelenik, akkor sokan meg is fogják venni digitálisan, és amúgy is sok a dobozos vásárlás. Csak mindig a kalózkodással jönnek, most is megnéztem Dragonage törés ps3as meg x360-as verziója elöbb fent volt mint a PC-s és lemerem fogadni sokkal többen is szedik le.
3.
3.
Lorthirash
Én azt veszem észre az utóbbi időben hogy egyre több cég "hajlik" a pc felé nem tudom csak én vagyok ezzel így
2.
2.
equinox42
De jó.
Épp ma nosztalgiáztam a Budokai Tenkaichi 3-mal és épp azon gondolkodtam, hogy valami olyan történet kellene, ahol az időben jön-megy valaki és turkál bele a múltba.
Szóval azt hiszem ma kaptam ilyen téren eleget.Hát még hogy PC-re is érkezik.
Ez valami, aminek sokan örülünk.

Azonban azt nem tudom, mert nem egyértelmű nekem.
Ez offline játék lesz, vagy online?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...