Év játéka szavazás 2014 - íme az eredmények!

  • Írta: Daks
  • 2014. december 31.
  • Hír
Link másolása
Hivatalosan is megjelent az Xbox One, visszatért a felújított GTA V, közben meg a UbiSoft lett az új EA. Durva évet tudunk mögöttünk, de mi lett az elmúlt 12 hónap legjobb játéka? Íme az eredmények!

A Gamekapocs olvasójaként karácsony estétől egészen ma délutánig szavazhattál arra, hogy melyik játék tetszett idén a legjobban. A listát a kedvenc platform megjelölésével kezdtük, ahol idén is a PC nyert, de abban is egyetértett mindenki, hogy a tavaly megjelent Grand Theft Auto V felújított változata volt az év legnagyobb visszatérése. Olyannyira, hogy az év legjobb játéka címet idén is neki ítéltétek, ha így halad a dolog, akkor a januári PC-s megjelenés után 2015-ben se lesz kihívója a toplista elején, egyébként ha szigorúan az idei megjelenéseket vesszük csak figyelembe, akkor az arany Mario szobrot a Far Cry 4 vitte haza. A szavazást mindenkinek köszönjük, most pedig jöjjenek a részletek!

235.
235.
rappit
Az év PS4-es játéka: egy újra kiadott PS3-as játék :D Gúd dzsáb.
225.
225.
vnm51
#224: "de szörnyű ahogy egy két "gamer" játszik" Az tutkó!
Annál csak azt rühellem jobban mikor valamelyik retardált hülye kretén állat végigpofázza a játékot, persze antimagyarul. Ami nem lenne baj, de ezek általában három szót ismernek: a yeah, a shit, meg a fuck, meg ezek kombinációit.
Ezért van az, hogy van néhány tudóst elmentettem fent yt-n, mert bírom a stílusukat, így ha kijön valami gém ami még talán érdekelhet, akkor csak náluk nézem meg, oszt döntök, az esetek 90%-ban ez beválik nálam.
Jelen esetben én nem szavaztam, mert ezek közül egyik sincs meg, valahogy a múlt év nekem nem jött be játékok terén. Egyedül a Unity-t vártam, de hát ugye az inkább most bug hunt mintsem templar hunt....
222.
222.
vnm51
#220: Egyébként meg nem maradtál le semmiről.
Biztos lesz majd olyan, hogy Claudia Schiffer szimulátor.
221.
221.
vnm51
#220: "Claudia Schiffert hányszor szavazták meg az év nőjének? Mindenki próbálta?"
Mé' te nem?
220.
220.
godach
Baromság ez az érvényvesztett szavazás, ha nem rendelkezel az adott játékkal!
Miért ne lehetne attól még rá szavazni.
Claudia Schiffert hányszor szavazták meg az év nőjének? Mindenki próbálta?
Ejnye ejnye
219.
219.
vnm51
#215: Az, hogy egy adott program néhány walkthrough-ját megnézed a youtube-on, miben torzítana bármit is? Épphogy segít a döntésben, hogy az ember megvegye vagy sem.
215.
215.
Hidalgo
Ízlések és pofonok ... Én nem szavaztam, nem ismerem eléggé a játékokat, alig párral játszottam, de biztos, hogy sokan szavaznak hype, divat és youtube alapján, ami torzítja a végeredményt. Nekem a GTA5 sosem lehetne év játéka, a grafikája csodás, de hangulatban nekem kevés ... ne kövezzetek meg :) A Wolfeinsteint ajánlom mindenkinek, aki szerette a régit, szépen renoválták. Békés Új Évet gamerek!
214.
214.
godach
Lassan skypeolhatnátok is inkább :lol:
203.
203.
KőbányaKispest
Volt 108 egyed, aki az AC Unityt választotta az év játékának. Az szép.
201.
201.
godach
#189: Közben kész a kaja, drágaságom amit addig főztem míg ide felnézegettem, az asszony pedig kényszerpihenőt kapott, az év első napjára csak hogy érezze a törődést.
Csak mert találkoztunk már olyan magadfajtával, akik jó keményen megdöngetik, aztán meg kisgyerekként sírnak az üres szobába, hogy de miért...
200.
200.
Borington
A Shovel Knight hogy maradt le minden listáról?
192.
192.
godach
#189: Szerintem csak egy irigykedő és tehetetlen kölyök lehetsz.
Megfelelő időbeosztással és tervezéssel az embernek csak arra nincs ideje, amire nem akar.
Maradéktalanul elvégzem a munkám és büszke apa vagyok. És nem csak az én asszonykám van helyretéve, de elhiheted hogy ha kicsit többet agyalok azon, hogy mi után mi következzen és így céltudatosan kelek ki, majd fekszem le az ágyba még talán a te anyukádra is tudok időt szakítani, csillagom.
Na meg láthatod, ezen kívül még egy ilyen jellemtelen, friss reges (gondolom más néven vagy az oldalon, amivel nem mersz beszólni mert szégyellnéd magad más előtt) idiótára is van időm, és válaszolok neki mintha teljes értékű ember lenne.
189.
189.
Szabó Tamás
186.
186.
godach
#185: hhuhúúú Ezt jól megmondtad. Tudod, a baj viszont az, hogy te csak abba az 5%-ba tartozol, aki próbálta is és úgy nem jött be neki, vagy mint ahogy írtad az elejétől kezdve nem igazán szimpatizálsz a sorozattal. A maradék 95% pedig megy a kommented után, 0 háttérinfóval és tapasztalattal. Nap mint nap, ezekkel találkozni. Az effajta barmoknak szólt a hsz, reagálva a tiedre.
185.
185.
#152: Elmesz te a zivataros faszba.
En pc-s vagyok, fikazom a gta-akat (mindet).
De nem sertodottsegbol teszem mert leszarom.
A vice city hangulata jo volt de maga a jatek annyira nem.
A san andreast megneztem de nem jott be.
Azota le se szarom.
Meg is a gta-ra szavaztam mert idei evben annyira gane volt a felhozatal, hogy magasan a legjobb volt.
Az la noire-t 2* toltam vegig.
Mekkora rockstar hater vagyok mi?
184.
184.
KeXxX
#177: kb. én is egy ilyen kommentet írtam, de itt téged a sárga téglalap megvéd :)
179.
179.
SLi
nem a child of light lett a legjobb indie játék :)
:)
azigen :)
178.
178.
RangerFox
#177: Hehe, Mo-n hány Nintendo kedvelő van? 3..2..1... És akkor már érted, miért szavaztak ilyen kevesen a 3DS-re.. Amúgy arra sem jött túl sok minden ezévben..
177.
177.
Yanez
GTA V már megint vitte a pálmát. :) PC ismét év platformja, ami érthető, hiszen az mindenkinél van. :) PS4, mint platform elég jól teljesített, de csak azért, mert sokkal több embernek van, mint pl XO, a többiről már nem is beszélve. A mobilizált platformok teljesítménye is érthető, hiszen mondjuk PSV-re nem jön/jött semmi egyedi, és az eladott konzolszám is kicsi. Mobilok, tabletek meg képtelenek meghódítani egy gamer szívét, azokkal a casual játékokkal. Egyedül azon csodálkozom, hogy a 3DS ilyen gyenge lett ezen a téren, de talán annak köszönhető, hogy MO-n nincs annyira elterjedve. Forza Horizon 2 maximálisan megérdemelte a szavazásokat! A többi... nyeh.
176.
176.
godach
#175: Igen. Itt esz a fene, mert mióta az eszemet tudom ez a második olyan szilveszterem, amit a családdal töltök és nem azzal, hogy kicsit illuminált állapotban a hozzád hasonló arcoskodókat vágjam állba. Ahhoz már öreg vagyok, hogy a haveroknak éljek, ahhoz meg még a gyerekek kicsik, hogy mi menyünk máshová, vagy másra bízzam őket. Nekem ez a mentségem. Én most kockulok, amikor meg kellett, akkor ittam, buliztam, kurtam.
Neked mi is a mentség?
175.
175.
Szabó Tamás
#172: Téged még ilyenkor is itt esz a fene? Nincs család? Nincsenek haverok?
Itt osztod az észt még ilyenkor is, ahelyett hogy mennél bulizni vagy a családdal fújnád az anyósnyelvet.
Szánalomra méltó ember vagy, aki mást nem tud felmutatni, csak azt hogy 421 gammát kitolt.
Amúgy boldog új évet kívánok, minden jót 2015-ben.
163.
163.
godach
162.
162.
crytek
#152: " Persze valószínűnek tartom azért, hogy a megjelenés után azért döngetni fogja az eladási toplistákat. Mint mindig."

Abban biztos vagyok hogy Roksztár nem a pc-s eladásokból fog meggazdagodni. Már aki akarta megvette rég/új konzolra. PC-re elfogy majd pár százezer db azt csókolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...