Év játéka szavazás 2014 - íme az eredmények!

Hivatalosan is megjelent az Xbox One, visszatért a felújított GTA V, közben meg a UbiSoft lett az új EA. Durva évet tudunk mögöttünk, de mi lett az elmúlt 12 hónap legjobb játéka? Íme az eredmények!
  • Írta: Daks

Kommentek

#235
Az év PS4-es játéka: egy újra kiadott PS3-as játék :D Gúd dzsáb.
#233
#231: Tehát. Egy videó igen is lehet tájékoztató jellegű és meghatározható lehet egy döntésnél. Sőt. A mai világban, ahogy a hsz-eket olvasgatom, igen is az. Nem igazán bíznak már a játékújságírók tesztjeibe "reklámaiba". Inkább letorrentezik (demo híjján) vagy sokan YouTube-n néznek gp videókat.
Számomra ez a videós dolog kilőve. Nekem nem meghatározó és nem is segít a döntésbe, mert nem tudom, hogy most tényleg nem lehet irányítani azt a kocsit, vagy csak nem tudja.
Viszont a nagy többségnek ez elég és nem akarom úgy beállítani a dolgokat, hogy amiben én nem hiszek az már nem is jó. Ez is egy megoldás, csak nálam ez nem működik. A GTA szavazásnál pedig, látszik hogy nagy százalékban viszont igen.
Mint külső szemlélő látok benne valamit, mint míg gamer az ég világon semmit.
A próba is relatív dolog. Míg egy előző NFS-el játszó egyén kipróbálja az újat egy demo keretében, rájön hogy tetszik neki vagy sem. Viszont egy Dragon Age-ra már nemigen elég az a kis fél óra. Mint ahogyan egy Dark Soulsra sem.
#230
#229: Bazmeg. Mindegy milyen módon csűri csavarja az ember neked a szavakat, mindent támadásnak veszel. Kezdem feladni. lol
#227
#226: Gratulálok az ötletedhez, megnéztem ezt a Molnár Krisztián nevű lényt és sokkot kaptam.... Ha most rémálmaim lesznek az a te lelkeden fog száradni...
Aljas vagy hogy ezt bedobtad, ártottam én neked?:D
#225
#224: "de szörnyű ahogy egy két "gamer" játszik" Az tutkó!
Annál csak azt rühellem jobban mikor valamelyik retardált hülye kretén állat végigpofázza a játékot, persze antimagyarul. Ami nem lenne baj, de ezek általában három szót ismernek: a yeah, a shit, meg a fuck, meg ezek kombinációit.
Ezért van az, hogy van néhány tudóst elmentettem fent yt-n, mert bírom a stílusukat, így ha kijön valami gém ami még talán érdekelhet, akkor csak náluk nézem meg, oszt döntök, az esetek 90%-ban ez beválik nálam.
Jelen esetben én nem szavaztam, mert ezek közül egyik sincs meg, valahogy a múlt év nekem nem jött be játékok terén. Egyedül a Unity-t vártam, de hát ugye az inkább most bug hunt mintsem templar hunt....
#224
#223: Nekem ne mond. Én nem is nagyon nézek gameplay-t sem és még a trailerekről is lemondok lassan, mert képesek olyan spoilereket belevágni, ami tönkreteszi az egész élményt.
Ráadásul a hangulat egyáltalán nem jön át, mert mint a fehér holló annyira ritka aki úgy játszik mint én. Attól viszont gyakran belefutok még ilyen-olyan anyagokba. Nagy ritkán, ha elakadok és már nagyon nem akarok időt fecsérelni a keresgetésre, akkor meglesek valamit de szörnyű ahogy egy két "gamer" játszik.

Viszont ilyeneken nem lepődök meg azok után, hogy a GSO 98%-a belefoglalja az éves értékelőjébe, hogy nem igazán van ideje játszani. (bár nem is játékoldalról/újságról beszélünk már, hanem egy kék színű blikk és napiszar keverékéről)

És nem, nem dugó versenyen indult, de akkor ha ennyire szőrszálhasogatóak vagyunk, akkor csak az szavazzon aki végig is vitte a játékot !? :)
#222
#220: Egyébként meg nem maradtál le semmiről.
Biztos lesz majd olyan, hogy Claudia Schiffer szimulátor.
#221
#220: "Claudia Schiffert hányszor szavazták meg az év nőjének? Mindenki próbálta?"
Mé' te nem?
#220
Baromság ez az érvényvesztett szavazás, ha nem rendelkezel az adott játékkal!
Miért ne lehetne attól még rá szavazni.
Claudia Schiffert hányszor szavazták meg az év nőjének? Mindenki próbálta?
Ejnye ejnye
#219
#215: Az, hogy egy adott program néhány walkthrough-ját megnézed a youtube-on, miben torzítana bármit is? Épphogy segít a döntésben, hogy az ember megvegye vagy sem.
#217
#216: Neked nem volt a neved Muttley véletlen? máshol...