2014 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Túl vagyunk a karácsonyozáson, ideje elkezdeni a szokásos évzárónkat! Első körben azt a tíz blogbejegyzést vesszük sorra, amelyek a legtöbbet pörögtek nálatok az elmúlt évben.

Idén is rengeteg blogbejegyzés született, ezek között ráadásul egyre több a minőségi írás, amit ezúton is nagyon köszönünk nektek! Reméljük, jövőre sem hagytok fel a jó szokásotokkal, a magunk részéről pedig a tíz legolvasottabb poszttal terelgetjük át a blogszekciót 2015-re. A listát ezúttal is a Gamekapocs látogatottsági adatai alapján állítottuk össze, nem tükröz szubjektív véleményt.

10. A legjobb TPS játékok - 2007-2014


FrankBlack posztjával indítjuk a listát, amiben a 2007 és 2014 közötti legjobb külső nézetű játékokat sorolja fel. A lista szubjektív, csavar azonban, hogy nem FrankBlack kedvenceiről van szó: a felesége maga is nagy gamer, az ő favoritjai szerepelnek itt. A terebélyes felsorolásért erre tessék!

9. Gamer csajok

És ha már itt tartunk, valószínűleg akadnak páran az olvasóink között, akik szeretnék, ha életük párja maga is gamer lenne: Yanez az itt található összeállításában azt mutatta be, hogyan képzelik el a játékosok a gamer csajokat. Gazdagon illusztrált poszt, humorral fűszerezve.

8. Életem zenéi: filmzenék, a 80-as évek slágerei és a szintetizátor mágusai


Mindig öröm nekünk, amikor nemcsak videojátékos témában írtok, arra pedig főleg büszkék vagyunk, hogy a bloggereinken kívül az olvasóinkat is érdeklik ezek a kis kitekintések. FrankBlack a gyermek- és kamaszkora kedvenceiből rakott össze nektek egy zenei összeállítást, kattintsátok végig a posztban szereplő linkeket, lesz hallgatnivaló bőven!

7. Az Xbox One és a PS4 esete

Az új generációs konzolok, még mindig elegendő beszédtémát szolgáltatnak, Yanez például még májusban írt arról, hogy a nagy háborúzás közepette tulajdonképpen mennyire ugyanolyan lett az Xbox One és a PlayStation 4. Érdekes megközelítés - ti is egyetértetek vele?

6. Hogyan leszel alfahím?

Multiplayer ma már szinte minden játékban van, sokszor még az olyanokban is, amelyekbe nem kellene. De mi történik a motorháztető alatt, mikor online multizunk? Traktoros_Joska remek összefoglalóval vezet be benneteket a móka technikai részleteibe.

5. Skyrim modolási alapok

Némelyik blogposztnak komoly utóélete van a GK-n, rengetegen olvassák el még a megjelenése után évekkel is. Ilyen Kerub Skyrim-modolós írása is: ez ihlette meg végül eveboyt, aki egy hasonszőrű bejegyzéssel lepett meg bennünket idén áprilisban. Ha belenyúlnál a Skyrimbe, itt érdemes először körbenézned!

4. PS3 vagy PS4?

Maktub - aki akkor még maga is új konzol vásárlása előtt állt - azon töprengett el februárban egy poszt erejéig, hogy érdemes-e PlayStation 4-et vásárolnia, vagy inkább várjon egy picit, és addig ússzon rá a PlayStation 3-ra? Nem egyszerű kérdés, talán sokatoknak még most is aktuális, úgyhogy olvassátok el az ő elemzését is a témában! (Ő végül PS4-et vett egyébként.)

3. Interjú egy gémerrel - 7. rész


A harmadik helyet is Yanez csípte meg, méghozzá az Interjú egy gémerrel-sorozat hetedik felvonásával. A Gamekapocs szerkesztőségének különösen kedves ez a rész, hiszen a Daks-interjú után ez is rólunk, pontosabban InGenről szól. A konzolháború itt is kiemelt szerepet kap, InGennek pedig PS4- és Xbox One-tulajként van is mondanivalója a témában!

2. A legjobb horrorjátékok listája


Újabb lista a listában, ezúttal Nicodemus kedvencei vannak soron, méghozzá a horrorjátékok kategóriájából. Ő huszonegy címet sorol fel, az első tíz helyezésről pedig kifejezetten részletesen megemlékezik. Annyit lespoilerezhetünk, hogy a Silent Hill-sorozat írónk kedvencei közé tartozik, de a többi névért tessék elolvasni a posztját - megéri!

1. A legjobb játékok - 2000-2007


A dobogó tetejére pedig nem más állhatott fel, mint FrankBlack, méghozzá egy újabb listával - ez a tizedik helyet ért poszt előzménye, ha úgy tetszik. Ebben a kétezres évek első hét esztendejének termését vesézi ki, és nem meglepő módon azokról a játékokról ír, amelyek a legkedvesebbek neki abból az időből. Mafia, GTA III, Max Payne... nem semmi felhozatal!

30 komment - szólj hozzá!