2014 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Túl vagyunk a karácsonyozáson, ideje elkezdeni a szokásos évzárónkat! Első körben azt a tíz blogbejegyzést vesszük sorra, amelyek a legtöbbet pörögtek nálatok az elmúlt évben.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
#27 adom...
#29
nekem a gamer csajos tetszett a legjobban
#28
Jó unalmas lett a toplista.
#26
Én elhagytam a számlálót mer TJ mindig csúfolt érte :(
#25
#22: köszi :)
#24
#23: Teljesen igazad van, szerintem is számít, ezért is használom én is. Ugyanis szerintem hasznos tájékoztató jellegű adattal szolgál.
#23
YanezModerátor
#21: Ezekután ne mond többször, hogy Te csak egy kezdô, amatôr bloggoló vagy! :D Most már nálad is akad szép számmal olvasnivaló. Amúgy meg nekem mindig az a célom, hogy többen olvassák el a posztomat. Na most ugye, ha a számláló 100-at mutat, az nem jelenti, hogy annyian el is olvasták. Fogjuk rá (saccoljunk átlagba), hogy az esetek többségében legalább a fele elolvassa. Tehát a fenti példa szerint 50-en. Ha 200-ra ugrik a számláló, biztosan nô a képzeletbeli 50-es is! Tehát igenis számít mennyi az egyedi látogató, mert minél több, annál többen is olvassák el. Úgyhogy hiába sokan csak rákattintanak, megnézik, vagy kizárólag a kommentek miatt néznek be, de több lesz az olyan is, aki ténylegesen elolvassa. Csak mert sokan mondják, az a számláló nem ér semmit. :)
#22
Gratulálok Frank!
Te vagy a legjobb, megérdemled az első helyet.
#21
#17: És az a számláló „egyedi látogatót” (unique visitors) mutat. Ez azt jelenti, hogy egy ember, egy IP-ről hiába kattint 500x, akkor is csak egynek számolja.

Egy kis érdekesség, hogy szerintem hogyan sikerült ezt elérnem: Korábban már megszoktam, hogy a bejegyzéseim általában átlag 200-500 „egyedi látogatóval” bírnak. Aztán amikor írtam ezt a „győztes” blogot, akkor direkt le akartam tesztelni egy elméletemet: Lehet, hogy csak azon múlna ezt a számot akár meg többszörözni, hogy csak népszerűbb témát kell választani, és hozzá egy jó címet, esetleg olyat, amit még a gugliba is szerintem sokan beírnak? Íme az eredmény :)

Egyébként szerintem (sem) tükrözi feltétlenül a látogatottság a minőséget (főleg manapság nem, és most nem csak a blogokra gondolok). A minőséget szvsz egyáltalán nem az mutatja, hogy milyen a látogatottsága, hányan kattintottak rá. Sokszor érzem úgy, hogy ez inkább épp fordítva működik…

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy én ne örülnék annak, hogy 3 bejegyzésem is benne van a top 10-ben, és hogy a No.1 is az én egyik posztom. De mint mondtam azzal én csak ellenőrizni akartam egyik elméletem, ami ezek szerint még túlzottan is jól sikerült :) „Az életem zenéi” blogom viszont meglepett.

Amúgy Nobiii-val is teljesen egyetértek. Ez a kattintás szám semmi mást nem jelent, mint azt, hogy a cím, és a téma mennyire népszerű, mennyire érdekel sok embert. Ettől még maga blog lehet rossz (de persze lehet akár jó is.) Viszont a látogatóknak nagy valószínűséggel csak egy töredéke olvassa el végig a posztot, és annak is csak egy töredékének tetszik. Szerintem.
#20
A FrankBLack, Yanez duó 10/6 helyet foglalt el? Aaaazzzz szép.

Dee azért a többieknek is gratulálok
#19
#18: ja, frnkblck-ről van szó, akkor az úr....
#18
#17: srác egésznap nyomta az f5-öt, csak hogy első legyen
#17
6697 kattintás FrankBlack győztes blogjánál ?! WTF ?!:O
#16
SLi
egykori GK bloggerként jó látni hogy van még néhanapján 1-2 jó poszt, nem sok de azért akad
grat boys
#15
NorbiiiModerátor
És lehet ez lesz a legolvasottabb cikk, mert a legolvasottabb blogokról szól. XD

Kellemes és szép estét mindenkinek, megyek mert jön Mel Gibson és a Halálos fegyver. :D (nagyon szeretem)
#14
Hoppá, ez kellemes meglepetés volt! Gratula a többieknek!
#13
NorbiiiModerátor
Gratulálok nektek, ez egy tiszteletreméltó, fantasztikus és szép teljesítmény! :)

Néhány gondolatot engedjetek meg, előre is köszönöm: Szóval, hogy hányan olvasnak el egy blogot az sok mindentől függ. Első talán a cím! Ha érdekes a cím, akkor többen rákattintanak, és többen meg is nézik, VISZONT: Nem biztos, hogy el is olvassák! És ha mondjuk meg is nyitja valaki az adott írást, akkor honnan lehet tudni, hogy a 100 kattintásból mind a 100 valóban elolvasta-e a blogot, vagy pedig belenézett, vagy csak azért hogy megnézze a kommentszekcióban a sokszor sajnos szokásos vitákat! Szóval ez nehéz megállapítani.

És hogy pozitívat is mondjak, és itt rátérnék az úgymond többségében TÖRZS olvasókra, hogy nagyban is függhet (persze nem feltétlenül) hogy az adott blogot ki írja meg. Lehet hogy sokan úgy gondolkodnak, hogy ha egy népszerű és elismert ember ír blogot (Frank, Yanez, ez a lista is bizonyítja) , akkor biztosan rámegy az írásra, de ha egy olyan ember írja, akit nem kedvel vagy esetleg nem olyan "ismert" és kedvelt, akkor nem!

Ezért külön DICSÉRET illeti azokat, akik meglettek említve, mert ez egy hatalmas dolog, ez egy gyönyörű teljesítmény, ezért az összes bloggernek akik bekerültek szeretnék gratulálni, de azoknak is akik nem kerültek be, hiszen ők is írtak szép számmal.

Végezetül annyit, hogy mikor beregisztráltam, akkor nagyon aktív voltam, rengeteg írást tettem ki (Nintendo stb..), és bár az elmúlt időkben szinte alig írtam posztoltam ki valamit, azért néha-néha, esetleg ha úgy adódik akkor sűrűbben, de jelentkezni fogok Nintendo-s, és egyéb más posztokkal, írásokkal, mert szeretnék örömet szerezni azoknak, akik olvasták ezeket az írásokat, és esetleg más olvasóknak is szeretnék egy kis örömet szerezni.

Köszönöm, hogy elolvastátok! Kellemes ünnepeket még1x, és előre is Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek! :)

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhWVLFRCUTJTAhm0YCXxdLRklajtk6YHfoCgc-ge2IhcEWv0puSljNosd8
#12
YanezModerátor
Grat a bekerülteknek! FrankBlack, csak nem tripláztunk veled? Na ezért kijár nekünk a tripla feles! :D Mindenkinek további jó blogolást kívánok 2015-ben is!
#11
#9: Vlogba ?! Mi a szart írtam én ? :D (szerkesztés gomb szükségeltetik)