PlayStation 4-re költözik a Limbo

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Pan European Game Information (PEGI) honlapján található Limbo adatlap szerint hamarosan a Sony újgenerációs konzoljára is ellátogat a Playdead puzzle-platformer kalandja, az ugyanis korhatár-besorolást kapott.

A Limbo még 2010-ben jelent meg Xbox 360-on, s bár sokáig platform-exkluzív címnek számított, az elmúlt években gyakorlatilag minden létező gépre megjelent a Playdead puzzle-platformer kalandja.

Legutóbb pont Xbox One-on volt (egy ideig ingyen) beszerezhető, s most úgy tűnik, hamarosan a Sony újgenerációs konzolján is belevághatunk a monokróm túrába, a PEGI ugyanis besorolta a játékot, így már csak a hivatalos bejelentésre várunk.

A Playdead közben gőzerővel dolgozik új alkotásán, az Inside-on, amit a tavalyi E3-on mutattak be.

14.
14.
KopyAti
Azért szerintem nem véletlenül zsebelt be annyi elismerést, és díjat!
13.
13.
randall13
#12: Ez mind belemagyarázás. Mégis mi erőltette meg annyira a képzeleted a játék során? Meg wtf, milyen lélek? Motiváció meg pláne nincs, mert azt sem tudod miért futsz.
Transistor, Brothers: a tale of two sons, This war of mine, csak hogy párat említsek a közelmúltból, amik fényévekkel minőségibb produktumok és valóban művésziek.
12.
12.
supair
#11: Igazad van.
A Call Of Duty valóban jobb game.:) -sarcasm-
Mondok pár egyszerű kifejezést,illeszd Őket a két játékra.
Hangulat.
Varázs
Képzelőerő
Lélek
Motiváció

Ha pedig hasonlítgatni szeretnéd más játékokhoz keress a Limbohoz közelebb állót.




11.
11.
randall13
#10: Hát nekem mégis sikerült elfelejtenem. Primitív fejtörők, egyszerű platform feladatok. Története lényegében annyi van, mint a legelső prince of persiának. Csak tized olyan hosszú.
Sokan csak azért istenítik a magasba mert azt hiszik attól lesznek kulturáltak, ha mindenhova leírják mennyire tetszett nekik a Limbo, közben ugyanúgy nem értik mitől művészi ez a játék.
Nincsenek benne utalások, nincs az ég világon semmi mondanivalója, nincsenek mögöttes tartalmak, nincsenek érzések. Komolyan, egy Call of Duty több érzést váltott ki belőlem.
Kérem, valaki mondja már el nekem, mitől számít művészetnek ez a játék? Mert a monokróm 2.5D grafika önmagában csak a szűkös költségekre utal.
10.
10.
br1Koo
#6: A természetesen tálalt továbbhaladás, a kommentár nélküli játékmenet és igen a grafika és az atmoszféra. Nem mondanám felejthetőnek, távolról sem
6.
6.
randall13
Felejthető játék, csak az egyedi stílust teremtő grafikája és atmoszférája miatt került be a köztudatba.
5.
5.
br1Koo
Nagy kedvenc :) művészjáték a javából
4.
4.
h.jozsa
Ps plus-ba jó lessz az!!!
3.
3.
giga321
Nehezen vettem rá magam, hogy anno kipróbáljam. És milyen rosszúl tettem, hogy halasztgattam jobbra-balra. Hihetetlenűl hangulatos ez a komor fekete fehér néhol erősen noir és szomorú látványvilág. Néhol tényleg nehéz és megizzasztja az embert, de nem szabad segítséget nézni a youtubeon mert az az igazi élmény, ha magad jössz rá.
1.
1.
supair
Aki megteheti ne hagyja ki!! Nagy élményben lesz része.Előre vetítem nem könnyű.
És aki valamire való gémer nem használ netes segítséget!
Az pedig szégyen,hogy egy ilyen játékot csak most kaptok meg.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...