Szeretnél dinókat a Far Cry-ba?

A Ubisoft erre és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ egy nemrég szétküldött felmérésében. A francia vállalat a rajongókat kérdezi arról, hogy milyen irányba vigyék el a sorozatot.

A Ubisoft az Assassin's Creedhez hasonlóan kérdőívben kérdezi meg a Far Cry rajongókat, hogy milyen irányban folytatódjon a sorozat. Az Eurogamerhez került dokumentum alapján egészen érdekes ötletek is felmerültek a fejlesztőknél.

A kérdőív megemlít olyan helyszíneket, mint Peru vagy Alaszka, de szóba kerülnek történelmi témák is, mint a vietnami háború vagy a vadnyugat. Ennél sokkal érdekesebbek valóságtól eltávolodó ötletek, mint a vámpírok, dinók és zombik szerepeltetése.

Ha jobban belegondolunk, ezek nem is állnak annyira messzire a sorozattól, hiszen az első részben és a Blood Dragonban is voltak kitalált lények. Emellett felmerülnek olyan témák is, mint egy Mad Max-szerű posztapokaliptikus világ vagy egy Jurassic Parkhoz hasonló környezet.

Az Assassin's Creed esetében később több ötlet is megvalósult, így minden esély megvan arra, hogy a következő években a fent említett koncepciók valamelyikén alapuló Far Cry-t kapunk. 

49 komment - szólj hozzá!