Szeretnél dinókat a Far Cry-ba?

A Ubisoft erre és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ egy nemrég szétküldött felmérésében. A francia vállalat a rajongókat kérdezi arról, hogy milyen irányba vigyék el a sorozatot.

Kommentek

#49
#48: Az is igaz :D
#48
Törölt felhasználó
#47: Tévedsz, már nyomod VR-ben :D
#47
#39: Ha ezt bejelentenék máris előrendelném. :D
#44
#42: Csak a lóvé a lényeg.
#43
#41: Nyilván, így van én sem mondtam mást.
Nem az a lényege a mondanivalómnak, hogy a pénz a fő szempont. Igen sokszor olvasni, hogy milyen jót tenne, ha szüneteltetnének bizonyos címeket. Mintha számítana bármit is a jelen körülmények közt.
#42
#40: Persze, ez egy mocskos nagy közhely, elismerem, de azért azt is vedd figyelembe, hogy jelenleg a Ubisoft égisze alatt hány másik stúdió van, és azt nem kajálom be, hogy csak a Far Cry-t vagy az AC-t képesek nyúzni.
#40
#30: "AC is kifújhatna, kár, hogy nem fogják fel, hogy 2-3 év jegeléssel többet érnének el. "
Nem ártana elfogadni, hogy játékok zöme nem érted van, hanem a pénz miatt, ami nálad van és nekik kell.

Ha meg nem tetszik, akkoz az emberi fejekben kell egyénileg változtatni.
#39
#37: Én is arra gondoltam, hogy egy banánköztársaság fővárosa, korrupt politikusokkal, lelkileg megnyomorított lakosokkal...és kannibálok is vannak nagy számban... Az első achievment: dobáld meg a pártházat klaviatúrával, majd hagyd el a város úgy, hogy ne kelljen útdíjat fizetned :)
#38
Dinós ötlet a legjobb,de ha sokk pénzt akarnék keresni mindegyiket megcsinálnám :D
#37
Miért ne játszódhatna a Far Cry 4 Magyarországon, ahol a főhősnek egy hatalmi tébolyban szenvedő diktátorral kéne szembeszállni? Na...
#36
Az igazi Far Cry a legelső rész volt
#34
Ahogy játszottam, megfordult a fejemben, hogy milyen menő fantasy játékot is lehetne erre a témára építeni (bár felteszem az kb a Sykrim. ;) ).

Amúgy meg szerintem dínók ÉS zombik is kellenének bele. Meg persze zombi dínók. Meg valami fedezék-alapú dolog, az még nem volt farkrájban. Meg több csapat-alapú küldi, az Ubinak még nincs CoD klónja. ;)

Igazából tökmind1, akár műzli is lehet a dobozban, mellette Sonic 2004-es kalandjaival. Amíg az van ráírva h Far Cry, a nép úgyis megveszi, és sokan még élvezni is fogják. ;)
(A tej a műzlihez meg jöhet day1 patch v DLC formájában, nyilván, ha már Ubisoft. Hahaha. :P )
#33
Ja, ha nem zombi, akkor dinóinvázió van mostanság... Valami kevésbé sablonos verzió nincs?
#32
#31: Végre valaki, aki a megfelelő szemszögből látja a dolgot. Én a magam részéről RPG-síteném a játékot, mint amilyen a STALKER volt anno.
#31
YanezModerátor
Még ha a napon is játszódna, akkoris ugyanaz lenne a séma, ugyanaz a Far Cry. Itt nem helyszínt kéne változtatni, hanem játékot forradalmasítani.
#30
#29: Ez jól hangzik, de +1 rész és a Far Cry brand nagy valószínűséggel kifújt, ahogy az AC is kifújhatna, kár, hogy nem fogják fel, hogy 2-3 év jegeléssel többet érnének el. közbe meg összekalapálhatnának vmi mást