Dátumot kapott az Assassin's Creed-film

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A korábbi híreknek megfelelően tényleg 2016-ra csúszik az Assassin's Creed-film bemutatója, ráadásul a most megjelent dátumok szerint csak a jövő végén válthatunk jegyet az adaptációra.

A Hollywood Reporter szerint 2016. december 21-én kerülhet mozikba a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-film.

Az eredeti tervek szerint 2015-ben mutatták volna be az adaptációt, először tavaly szeptemberben lehetett arról hallani, hogy csúszik a premier. A mozit az ausztrál Justin Kurzel rendezi egyébként, a forgatókönyvet pedig az Exoduson is dolgozó Adam Cooper és Bill Collage írja (újra).

A Fox bemutatónaptára egyébként is tartogat meglepetéseket a geekek számára: 2016. október 7-én kerül mozikba a Channing Tatumot főszerepeltető Gambit, 2017 júliusa helyett már június 2-án bemutatkozik a Fantastic Four 2, és jön a Planet of the Apes új része is - ez viszont csak 2017. július 14-én, és nem 2016 júliusában, mint azt eredetileg tervezte a gyártó.

6.
6.
Hulk86
A filmet meg se tudod nézni , mert már a jegy megvásárlásánál lefagy a rendszer és hirtelen feleszmélsz megint a parkolóba vagy és újra csak a pénztár felé tartasz, közben elveszel 5 embertől reklámot akik osztják és kapsz 50G-t....... De ha sikerül is megváltanod a jegyedet akkor is még szinkronizálnod kell a környéket, mert a mozitér még nincs benne, ez még jár egy pár bug-al és lefagyással!! Na jó elkalandoztam, ne legyen igazam , de szerintem nem lesz valami nagy durr ... egyszer,megnézős elmenős ennyi! A story-t meg azért jó lenne ha az avatatlanok is megértenék , ne csak a játékosok!!!
5.
5.
lacinho01
ja igy lenne hiteles
4.
4.
deviques
#2: Beülsz a moziba és előbb várni kell egy jó órát, mire letölti a patch-et, aztán indul majd a film! :)
2.
2.
belaman
néhol szaggatni fog a film, hirtelen eltűnnek a szereplők... mire kiadják blurayen már élvezhető lesz.
1.
1.
Akkor mostmár történetet is kaphatna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...