Izgalmas Mafia III hírekre számíthatunk?

Úgy tűnik, hogy idén végre hivatalosan is bemutatkozik a Mafia-széria harmadik felvonása, a második rész egyik karakterének hangját kölcsönző színész ugyanis a Twitteren elhintette, hamarosan izgalmas hírekkel fog szolgálni.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
#8: Igen az, hogy jöttek a hírek már megjelenése előtt is, hogy ezt meg azt ki kellett vágni nem sejtetett jót. Amiket leírtál azt jó lenne látni a 3. részben a több rivális család pl. , hogy kit választunk . Mondjuk az igaz a 2-ben a város olyan, hogy ott van nagy is, de semmit nem lehet jóformán csinálni benne. Mondjuk én amiket említenék ami megmaradt bennem. Az a részegen kocsikázás a hullával a csomagtartóban és énekelgetés, aztán a beavatási szertartás vagy mikor a ferdeszeműek szarrá lövik az utcán Henry-t . Mikor kimegyünk szarrá lőni a bandával a kis kocsmát . Ezek mind nagyon jók voltak.
#8
#6: A hangulata az zseniális, de az összképet tekintve egy tisztességes iparosmunka, semmi több. Voltak benne jó részek, de igazán emlékezetes küldik meg momentumok, mint az elsőben, nem nagyon. Plusz ugye a kivágások. A társaink lojalitás küldetései...miután bekerültünk a mafia-ba, minden családnak csinálhattunk volna küldiket, és a végén választhattunk volna, hogy ki mellé állunk. Ennek következtében több befejezést kaptunk volna, de ehelyett kaptunk egyet, ami valójában az első rész fináléjának a lebutított változata volt. De pl. az elejéről konkrétan egy 7 küldetésből álló világháborús küldetéssorozatot is kivágtak. Helyette kaptunk egy 20 perces semmit. A lojalitás küldetéseknek köszönhetően a karakterek is sokkal érdekesebbek, mélyebbek lettek volna. Joey-t leszámítva, az össtzes szürke, semmilyen karakter lett. És akkor még a város funkcióiról nem is beszéltem. Lehetett volna benne épületeket venni, amiket futtatni tudunk volna, és hozták volna a pénzt. Eleve egy mafia stílusból kihagyják a kaszinókat? Ami szionte minden hasonló témájú filmben (vagy sorozatban ) majdhogynem alap pillér? Meg a szórakozó helyhez is csak egy átkötő videó erejéig van szerencsénk, se előtte se utána nem tudunk bemenni? Kiépítettek egy egész várost átívelő metro hálózatot és még csak le se tudunk menni? Vicc. De pl. kocsikat se tudtunk venni, csak lopni, ami a játék elején még okés, de miután már hírhedt gengszterek lettünk, kicsit hitetlen, hogy csak lopni tudunk. Valamint kimaradtak a vidéki helyszínek is, pedig előzetesen azok is tervbe voltak véve...csak jött az új, pénzéhes kiadó, és szarrá vágta az egész játékot. A forgatókönyvből több száz oldalt vágtak ki.
Szóval több sebből vérzik a játék, amit tényleg csak a hangulata és az atmoszférája mentett meg a bukástól. Legalább is az én szememben. Kitoltam ugyan kétszer, de az első részhez képest, amit alsó hangon 25 alkalommal toltam ki, ez lófasz. :-D
#7
Azert ha belegondolunk, az elso resz megjelenese ota eltelt 10 ev. A multiplayer mar-mar alap kovetelmennye valt a jatekoknal, de ezt meg elnezhetjuk a mafia eseteben. Nezzuk a tobbit: kijatszod a jatekot a maga kb 8 oras tartalmaval, 15 fejezetbol az utolso 2-ben tortenik s valami izgalmas, nem csak a csicska aljamunka, mar el is vagjak a jatekot, es vege. Oke mit csinaljunk ezutan??
Alap!!! Free ride! Jah hogy nincs free ride... Csak visszatoltogetes ROFL LOL.
A karaktered 10ev utan sem tanult meg uszni... Nc
Pl menet kozben ki akarnal ugrani a kocsibol, felejtsd is el (ok ez mar szorszal hasogatas)
Na szoval van kb 8 ora tartalmad, es az utolso oraban mar vegre elo is vetted a fegyeredet, szoval tartalmilag nekem 0. Ezert fizettem 15k penzt. Jah hogy eppen kijott a jatek, mar elso heten ki is adtak az elso dlc-t hozza??

A Mafia 2 a szememben nagy csalodas volt az elso resz utan, amit a szep grafikaja, es a "hangulata" nem ment meg.
#6
Szerintem a 2. résszel sem volt semmi probléma, volt egy feeling-je, igaz én vártam keményebb dolgokat is a játékban, de így is volt jó néhány emlékezetes jelenet benne, amit nem felejtek el soha. Vito szerethető karakter volt és Joe-t is nagyon bírtam. Most egy keményebb vonalú igazi Mafia játék kellene a 3. résznek. Persze az első rész ott van a top-on Tommy-val, de számomra a 2. sem sokkal marad el tőle!
#5
Mivel nalam a masodik resz elso napos vetel volt (meg is bantam), igy az en bizalmamat a 2K egy jo idore elvesztette :/ Nem vagyok a torrentezes hive, de...
#4
Nekem a màsodik rész kifejezetten tetszett; vàrom szeretettel a harmadikat is. :D
#3
Helyes. Remélem ezúttal nem lesz szarrá vágva se történetileg, se karakterileg, se küldetésileg, se mechanikailag se sehogy, mert a 2. részt egyedül a hangulata mentette meg.
#2
VÉÉÉGREEEE! Remélem nem kacsa és lassan tényleg valami lesz is belőle!
#1
A sok fos nagy autó lopás meg szentek sora hírek után végre a mafia is előhozakodik valamivel. Remélem a játék jön, nem a napi egy mafia hírt biztosító alcéget eresztik el...