Hatalmas év lesz az idei a Rare számára

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Az elmúlt években ugyan semmi maradandót nem alkotott a szebb éveket is megélt brit stúdió, a Rare, de a csapat zeneszerzője, Robin Beanland szerint az idei esztendő igazán hatalmas és izgalmas lesz számukra.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Rare végre felhagy a Kinect-játékok fejlesztésével, s végre visszatér az igazi játékfejlesztéshez. Tavaly novemberben arról számoltunk be, hogy Phil Spencer Xbox-főnök tett látogatást a brit stúdiónál, a napokban pedig a csapat zeneszerzője, Robin Beanland hintette el a Twitteren, hogy izgalmas év lesz a Rare számára az idei.


Vajon készül az új GoldenEye 007, vagy egy vadonatúj Banjo-Kazooie-n dolgozik a csapat, esetleg a pletykált Perfect Dark tér vissza?

2.
2.
Unknown
Végre! Remélem idén bejelentik a slim onet es akkor beszerzek egyet belőle. Árért örülnék egy új PGR nek egy számozott Fablenek még. De nincs panaszom az idei One felhozatalra.
1.
1.
strike19
Én már nagyon örülnék egy igazi 007 játéknak.
Az se lenne baj ha fejlődni kéne benne.De nem hiszem ,hogy az lesz mert Activison-nal vannak a jogok.Csak valami minőségi Ai legyen benne és változatos pályák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...