Steam - Bizonyítsd, hogy ember vagy!

Link másolása
Újabb biztonsági intézkedéseket vezetett be a Valve a Steam rendszerén belül. Ezúttal a trading rendszert szigorítják az üzemeltetők, hiszen ezentúl CAPTCHA teszthez kötik a cserét.

Folyamatosan fejlődik a Steam: legutóbb fps-számlálót kapott a felület, december elejétől pedig a Twitch-hez hasonlóan közvetíthetjük is a játékunkat. Emellett a rendszer biztonságán is próbál erősíteni a Valve, hogy elejét vegye a visszaéléseknek.

Ezúttal is a csererendszerben történtek változások. Ezentúl a felhasználóknak CAPTCHA tesztet kell kitölteni, hogy kiszűrhessék a rosszindulatú malware-eket, melyek arra szakosodtak, hogy kiforgassák a felhasználókat a nehezen összegyűjtött tárgyaikból. Fórumbejegyzésben kért bocsánatot a Valve az okozott kellemetlenségek miatt, de a felhasználók biztonsága miatt muszáj volt meglépni ezt a lépést.

10.
10.
Extol
Ez jó ötlet tőlük, támogatom. Zéró tolerancia a piacon is!
8.
8.
Necreon
#7: Mármint serial kulcsokat.
7.
7.
Necreon
Én lemondtam a steam trade-ről. Egy vicc.

Feltöltöttem némi pénzt wallet-ba hogy vegyek kulcsokat kereskedéshez.
Egy hétre kizárt a komplett marketről. Fel lehet oldani, ha hitelesíted a kártyád. Ehhez két random kis összeget próbálnak megmozgatni rajta, ezt a két számot kell megadnod. Egy hónapja próbáltam, a mai napig nem érkezett ilyen felkérés.

Lejárt az egy hét. Megvettem a TF2 kulcsokat. AMIKET LEZÁRT BAZMEG EGY ÚJABB HÉTRE, és nem voltak trade-elhetőek. Ezt már viszont semmi úton módon nem tudod megkerülni.

Részemről fuck steam trade, veszek kulcsokat 3rd party site-okról.
4.
4.
Lacek896
Érthető hogy biztonságosabbá akarják tenni a csereberét, jelenleg ez nekik a feneketlen aranybánya. A VAC hatékonyságán kéne még javítani, annak jobban örülnék.
1.
1.
Sznfctm
Na még ez hiányzott a teljes boldogsághoz a "látom hogy másik gépről jelentkeztél be, küldtünk e-mailben egy kódot, írd már be" idegtépés mellé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...