The Crew - Három új autó érkezik

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Crew Season Pass tulajdonosok már holnap, mindenki más pedig jövő héten kapja meg a UbiSoft online, közösségi funkciókkal felvértezett, meglehetősen közepesre sikeredett versenyjátékának vadonatúj járgányait.

Mindazok, akik korábban megvásárolták a The Crew szezonális bérletét, holnaptól három vadonatúj benzinzabálóval gyarapíthatják garázsukat. A csomag tartalmazni fog egy Aston Martin V12 Zagato-t, egy 2013 SRT Viper GTS-t és egy Abarth 500-ast. Akik nem váltottak bérletet, azok jövő héten szerezhetik be a járgányokat, természetesen némi plusz ráfizetés ellenében.

A játékról írt tesztünket itt tudjátok elolvasni.


6.
6.
KisFlex
Kell vennem egy season pass-t PS4-re! :)
5.
5.
tupaccc
1. En is majdnem igy jartam. Annyira rohadt hangulatosak voltak az elozetesek, hogy elo akartam rendelni. Aztan sikerult bejutnom betara, es azota messze kerulom. A zendket es tuning reszt kiveve minden borzalmas volt.
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Ennek semmi köze a hírhez, de azért jó látni, hogy vannak ( már egyre több), aki normális érvekkel támasztja alá, hogy miért döntött ps mellett.
Intricate: One-on is nagyon szar a PvP, én már túl is adtam rajta. Csalódás volt, de rossznak semmiképp nem nevezhető.
2.
2.
BandiSecurity86
Ps jobb a Platina rendszer,mint az x családban az acsi!Öt évig 360 volt,májusban vettem a ps4,és megérte!Két hétig volt One is,de semmivel sem jobb vagy rosszabb a Ps4,de nincs rá Last of Us,meg a nálam mérvadó PES széria is jobban fut a Ps4,és többen is játszák itt ;)
1.
1.
Intricate
Nekem megvan, de mar banom az egeszet, vegigtoltam, de hihetetlenul szar a PvP van hogy 2 orat sorban allok es nincs csapat. Egy vicc legalabbis PS4-en, nem tudom mas platformon mi a szitu, es hulye fejemmel megvettem anno a Season Pass-t is... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...